volg ons op: 

VLOEREN

donderdag, 20 september 2018 16:07

Multifunctionele designvloeren

Geschreven door

Solcora-pvc-designvloeren combineren de voordelen van laminaat, echt hout of steen en pvc-klikvloeren in één product. Dit product wordt door Koninklijke Peitsman op de markt gebracht.

dinsdag, 11 september 2018 16:38

Geïnspireerd op speksteen

Geschreven door

Marmer is niet weg te denken uit het interieur. Daarom introduceert COEM Soap Stone, een collectie gemarmerde tegels geïnspireerd op speksteen, ook bekend als zeepsteen. 

vrijdag, 31 augustus 2018 14:02

Update voor laminaatcollectie

Geschreven door

Saffier is een private label van Forinn en bestaat uit een laminaat- en pvc-collectie. De Saffier laminaatcollectie heeft een update gekregen en is nieuw vormgegeven en aangepast aan de nieuwste trends en ontwikkelingen. 

vrijdag, 20 juli 2018 08:56

32 nieuwe kleuren voor de vloer

Geschreven door

Arturo Unique Flooring, een merk van Uzin Utz Nederland, brengt de Color Collection 2.0 uit waarin de kleuren zijn aangepast aan de nieuwste trends. 32 kleuren uit de Color Collection 1.0 van Arturo zijn vervangen door nieuwe kleuren die moeten aansluiten op de nieuwste trends. De kleuren die hun kracht door de jaren heen hebben bewezen, blijven behouden. De Color Collection is erop gericht om iedere ruimte en elk interieur door middel van een passende vloer de gewenste sfeer mee te geven. 

dinsdag, 10 juli 2018 15:41

Nieuw merk voor Mommersteeg

Geschreven door

De Zwitserse tapijtfabrikant Ruckstuhl uit Langenthal wordt per 1 juli geleid door een nieuw vierkoppig management team en de nieuwe distributiepartner voor Nederland, België en Luxemburg wordt per dezelfde datum Mommersteeg. 

donderdag, 05 juli 2018 14:55

Duurzaam alternatief

Geschreven door

De nieuwe pvc-collectie iD Supernature is volgens leverancier Desso Tarkett het meest duurzame en betaalbare alternatief voor een houten of betonnen vloer. Dankzij nieuwe digitale printtechniek zijn de pvc-stroken niet van echt hout of beton te onderscheiden, is de mening. Groot voordeel van een iD Supernature vloer is dat deze sterk is en geschikt voor intensief gebruik. 

dinsdag, 03 juli 2018 14:32

Verfijnd, puur en zacht

Geschreven door

De nieuwe Diamond tapijt-collectie moet zorgen voor heerlijk comfort. En de matte look voorziet iedere woonruimte en trap ook nog eens van een chique uitstraling, aldus leverancier Gelasta.

dinsdag, 19 juni 2018 11:35

Samenwerking Piet Boon en Senso

Geschreven door

Studio Piet Boon slaat de handen ineen met gietvloerenproducent SENSO en breidt haar vloerenproductportfolio uit met een geheel nieuwe exclusieve gietvloerencollectie: Piet Boon by Senso. De collectie is het resultaat van het tijdloze creatieve handschrift van de Studio en de expertise van SENSO. 

vrijdag, 08 juni 2018 13:27

Uitbreiding pvc-collectie

Geschreven door

De Beautifloor PVC1-collectie is uitgebreid met de serie Artiste. Deze bestaat uit zes prachtige dessins en is uitgevoerd in extra brede planken. Dankzij de registered embossing zijn deze vloeren bijna niet meer van echte houten vloeren te onderscheiden. Ook is sprake van veel dessinvariatie, waardoor er een grote diversiteit is in de decoren met weinig herhalingen.

donderdag, 31 mei 2018 13:51

Extra focus op Nederland

Geschreven door

F. Ball legt de basis voor een nieuwe samenwerking met distributeur Dersimo waarmee het bedrijf zijn activiteiten en distributie in de Nederlandse vloerenmarkt verder uitbreidt.

vrijdag, 18 mei 2018 08:48

Vloer voor ieder interieur

Geschreven door

De nieuwe collectie Egger-laminaatvloeren is vanaf heden verkrijgbaar bij Gelasta, de vloerengroothandel uit Genemuiden. Speciaal voor de Nederlandse markt selecteerde Gelasta uit alle stijlsoorten de zestig meest trendy decoren.

maandag, 30 april 2018 09:54

Floorify speelt in op interieurtrends

Geschreven door

De  Floorify rigide vinylvloeren combineren volgens het bedrijf de charme van hout met ongeëvenaard gebruiksgemak. Voor de nieuwste uitbreiding aan hun gamma liet Floorify zich inspireren door twee opkomende trends: het brutalisme en de opkomst van onbehandelde, ruwe eik. Het resultaat zijn vijf nieuwe kleuren, bovenop het reeds bestaande gamma van dertien houttinten.

donderdag, 12 april 2018 11:03

Nieuw project-egaliseermiddel

Geschreven door

Thomsit lanceert een nieuw cementgebonden project-egaliseermiddel voor het egaliseren tot 10 mm in één arbeidsgang. Het egaliseermiddel is zelfvloeiend en verpompbaar, heeft een hoge eindsterkte (C30/F7) en een ultraglad oppervlak. 

Pagina 1 van 3