volg ons op: 

NIEUWS

donderdag, 18 april 2019 14:53

Verfassortiment vernieuwd

Geschreven door

Rigo Verffabriek brengt vanaf 29 april een compleet vernieuwd Royl-assortiment. Niet alleen hebben de verpakkingen een nieuw uiterlijk gekregen, zo zijn ook bestaande producten slimmer verpakt en nieuwe producten toegevoegd en gaat een groot deel van de Aquamarijn-olieproducten voortaan verder onder de naam Royl.

donderdag, 04 april 2019 14:59

NK Woning- en Projectstofferen

Geschreven door

Het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) wordt gehouden tijdens Interieur Collectie Dagen (InCoDa) op 15, 16, 17 september 2019. Het wordt de eerste editie onder de nieuwe naam NKWP, voorheen heette deze wedstrijd het NK Woningstofferen. Geïnteresseerden kunnen zich tot 1 augustus inschrijven voor de wedstrijd.

donderdag, 21 maart 2019 14:12

BNA-genomineerden bekend

Geschreven door

De genomineerden voor architectuurprijs BNA Beste Gebouw 2019 zijn bekend. De vakjury onder leiding van journalist Jort Kelder selecteerde uit 114 inzendingen (vier meer dan vorig jaar) veertien projecten. Na een jureringsronde door Nederland bleven negen genomineerde gebouwen over.

dinsdag, 05 maart 2019 13:46

Carrièremove Gertjo Janssen  

Geschreven door

Gertjo Janssen, Directeur DGN, wordt per direct eveneens managing director van Euretco, dochteronderneming van EK/servicegroup.

vrijdag, 01 maart 2019 14:13

Start 17de editie DDA

Geschreven door

De nieuwe editie van Dutch Design Awards (DDA) opent vandaag 1 maart. Voor de 17de keer wordt ontwerpend Nederland uitgenodigd om hun beste werk in te sturen en dit is mogelijk tot 17 april via dutchdesignawards.nl/inschrijven.

donderdag, 21 februari 2019 09:06

Ommekeer voor afbouwwereld

Geschreven door

Ondanks dat de bouwsector op het moment floreert en er hoognodig vakmensen nodig zijn blijven ‘echte innovaties’ ten behoeve van processtappen uit binnen de sector, aldus stratum Kubisk. Het verzamelen van effectieve data en deze real-time beschikbaar hebben om het traject van (af)bouwer tot en met eindgebruiker snel inzichtelijk te maken en eenvoudiger te beheersen, is een feit.

maandag, 11 februari 2019 16:20

Nieuwe uitvlakmortel

Geschreven door

De uitvlak- en egalisatiemortel Bostik Stucco W-140 wordt veelvuldig door stukadoors, tegelzetters, bouw- en klusbedrijven ingezet als reparatie- en uitvlakmiddel van 5 tot 40 millimeter. Vandaar dat Bostik hierop de extra stofarme variant Bostik Stucco W-140 DR heeft ontwikkeld, die ideaal is voor verwerking in zowel kleinere ruimtes als ook juist bij grotere projecten waar het product in grote hoeveelheden wordt verwerkt, aldus de fabrikant.

vrijdag, 01 februari 2019 10:45

Winnaars Intirio-awards

Geschreven door

Intirio heeft een aantal van zijn exposanten genomineerd voor de Intirio-awards, waarna een vakjury de winnaars bekendmaakte. Behangspecialist Masureel mag zich winnaar van de Most Inspiring Collection Award noemen en Elitis sas kreeg de Innovation Award toegewezen.

maandag, 28 januari 2019 13:45

Creative Heroes Awards

Geschreven door

De 2de editie van de Creative Heroes Awards vindt op 27 juni in Amsterdam plaats. De prijzen worden uitgereikt aan de grootste creatieve geesten van Nederland, de gamechangers die een blijvende, positieve impact hebben op mens en maatschappij, aldus de organisatie. Creatievelingen kunnen zich tot 1 april 2019 aanmelden creativeheroesaward.com.

dinsdag, 22 januari 2019 13:58

BNA Beste Gebouw van het Jaar

Geschreven door

De 14de editie van BNA Beste Gebouw van het Jaar7 gaat vanaf vandaag van start. Architecten en hun opdrachtgevers zijn uitgenodigd om hun beste gebouw, opgeleverd in 2018, op www.gebouwvanhetjaar.nl in te zenden. De verkiezing wordt geleid door een zeskoppige vakjury met Jort Kelder als juryvoorzitter.

vrijdag, 11 januari 2019 13:48

Contactlijm op waterbasis

Geschreven door

Thomsit K 175 op waterbasis is niet alleen geschikt als contactlijm voor gebruik binnen op wanden, vloeren en plafonds, maar ook voor reparatiewerkzaamheden, voor lijmen boven inspectieopeningen en voor andere toepassingen.

maandag, 10 december 2018 09:23

Eerste experience center

Geschreven door

Decorette heeft maandag 3 december zijn eerste experience center geopend in de Woonindustrie in Nieuwegein. Met het vernieuwende centrum toont Decorette naar eigen zeggen al zijn innovatieve en technisch geavanceerde mogelijkheden. Inspireren en informeren, dat is wat het experience center moet doen. Decorette-ondernemers kunnen de ruimte gebruiken om consumenten optimaal te bedienen.

vrijdag, 30 november 2018 15:20

Jaarlijkse machineactie

Geschreven door

Dit jaar lanceert Peitsman wederom zijn jaarlijkse machine actie. Van maandag 26 november t/m vrijdag 14 december kunnen klanten een aantal geselecteerde machines extra voordelig aanschaffen.

Pagina 1 van 4