volg ons op: 

NIEUWS

donderdag, 21 februari 2019 09:06

Ommekeer voor afbouwwereld

Geschreven door

Ondanks dat de bouwsector op het moment floreert en er hoognodig vakmensen nodig zijn blijven ‘echte innovaties’ ten behoeve van processtappen uit binnen de sector, aldus stratum Kubisk. Het verzamelen van effectieve data en deze real-time beschikbaar hebben om het traject van (af)bouwer tot en met eindgebruiker snel inzichtelijk te maken en eenvoudiger te beheersen, is een feit.

maandag, 11 februari 2019 16:20

Nieuwe uitvlakmortel

Geschreven door

De uitvlak- en egalisatiemortel Bostik Stucco W-140 wordt veelvuldig door stukadoors, tegelzetters, bouw- en klusbedrijven ingezet als reparatie- en uitvlakmiddel van 5 tot 40 millimeter. Vandaar dat Bostik hierop de extra stofarme variant Bostik Stucco W-140 DR heeft ontwikkeld, die ideaal is voor verwerking in zowel kleinere ruimtes als ook juist bij grotere projecten waar het product in grote hoeveelheden wordt verwerkt, aldus de fabrikant.

vrijdag, 01 februari 2019 10:45

Winnaars Intirio-awards

Geschreven door

Intirio heeft een aantal van zijn exposanten genomineerd voor de Intirio-awards, waarna een vakjury de winnaars bekendmaakte. Behangspecialist Masureel mag zich winnaar van de Most Inspiring Collection Award noemen en Elitis sas kreeg de Innovation Award toegewezen.

maandag, 28 januari 2019 13:45

Creative Heroes Awards

Geschreven door

De 2de editie van de Creative Heroes Awards vindt op 27 juni in Amsterdam plaats. De prijzen worden uitgereikt aan de grootste creatieve geesten van Nederland, de gamechangers die een blijvende, positieve impact hebben op mens en maatschappij, aldus de organisatie. Creatievelingen kunnen zich tot 1 april 2019 aanmelden creativeheroesaward.com.

dinsdag, 22 januari 2019 13:58

BNA Beste Gebouw van het Jaar

Geschreven door

De 14de editie van BNA Beste Gebouw van het Jaar7 gaat vanaf vandaag van start. Architecten en hun opdrachtgevers zijn uitgenodigd om hun beste gebouw, opgeleverd in 2018, op www.gebouwvanhetjaar.nl in te zenden. De verkiezing wordt geleid door een zeskoppige vakjury met Jort Kelder als juryvoorzitter.

vrijdag, 11 januari 2019 13:48

Contactlijm op waterbasis

Geschreven door

Thomsit K 175 op waterbasis is niet alleen geschikt als contactlijm voor gebruik binnen op wanden, vloeren en plafonds, maar ook voor reparatiewerkzaamheden, voor lijmen boven inspectieopeningen en voor andere toepassingen.

maandag, 10 december 2018 09:23

Eerste experience center

Geschreven door

Decorette heeft maandag 3 december zijn eerste experience center geopend in de Woonindustrie in Nieuwegein. Met het vernieuwende centrum toont Decorette naar eigen zeggen al zijn innovatieve en technisch geavanceerde mogelijkheden. Inspireren en informeren, dat is wat het experience center moet doen. Decorette-ondernemers kunnen de ruimte gebruiken om consumenten optimaal te bedienen.

vrijdag, 30 november 2018 15:20

Jaarlijkse machineactie

Geschreven door

Dit jaar lanceert Peitsman wederom zijn jaarlijkse machine actie. Van maandag 26 november t/m vrijdag 14 december kunnen klanten een aantal geselecteerde machines extra voordelig aanschaffen.

vrijdag, 16 november 2018 15:37

Feestelijke avond

Geschreven door

Bauhaus Venlo organiseert op zaterdag 24 november een feestavond voor alle bouwprofessionals uit de regio, zoals timmerlieden, schilders, stukadoors, metselaars, loodgieters en andere bouw- en montagespecialisten. Het wordt een feestelijke avond, waarbij een potje darten en een biertje kan worden gedronken, maar waarbij ook aan de inhoud is gedacht. Zo geven verschillende grote merken, zoals Knauf, Wijzonol, Eurocol en Berdal, demonstraties van hun nieuwste professionele apparatuur en producten op het Prof Event.

maandag, 12 november 2018 13:10

Jubilaris trakteert

Geschreven door

INretail bezoekt rond 16 november honderden winkels in heel Nederland en trakteert de ondernemer en zijn team op een verrassing. De brancheorganisatie haakt aan op de landelijke Dag van de Ondernemer van MKB Nederland. INretail toont met deze actie naar eigen zeggen dat winkels de echte smaakmakers van Nederland zijn. Het is tegelijk een van de feestelijke activiteiten rond het honderdjarig bestaan van de branchevereniging.

maandag, 29 oktober 2018 13:48

Veertigjarig bestaan Hästens

Geschreven door

Sinds de introductie van de iconische blauw-witte ruit staat het patroon al veertig jaar symbool voor het vakmanschap en de hoge kwaliteit van Hästens. Om deze mijlpaal te vieren introduceert de producent van ’s werelds beste handgemaakte bedden de limited Anniversary Edition-bedden, geïnspireerd op de blauw-witte print. De bedden, waar er slechts 5.000 van vervaardigd zijn, zijn beschikbaar in tien verschillende Hästens-modellen en zijn verkrijgbaar in de Nederlandse Hästens Stores.

vrijdag, 19 oktober 2018 16:06

Webshop en inspiratieplatform

Geschreven door

Na tien jaar te hebben samengwerkt aan verschillende interieurprojecten besloten Mechtelien van Alkemade en Vanessa Loudon hun krachten te bundelen en hun liefde voor mooie stoffen samen te brengen. Hierdoor is het idee ontstaan voor fabfabrics, een webshop en inspiratieplatform voor luxe kussens en poefen. 

dinsdag, 16 oktober 2018 17:07

Nieuwe directeur

Geschreven door

Hans ter Hart (52) wordt met ingang van 1 november de nieuwe directeur van Leoxx en Prints van Oranje. Per deze datum is Leoxx bovendien een samenwerkingsverband aangegaan met Amtico om vanaf 1 november 2018 als exclusief distributeur alle Amtico-producten (lvt en tapijttegels) actief te promoten bij architecten, interieurontwerpers en projectinrichters.

Pagina 1 van 4