volg ons op: 

NIEUWS

maandag, 10 december 2018 09:23

Eerste experience center

Geschreven door

Decorette heeft maandag 3 december zijn eerste experience center geopend in de Woonindustrie in Nieuwegein. Met het vernieuwende centrum toont Decorette naar eigen zeggen al zijn innovatieve en technisch geavanceerde mogelijkheden. Inspireren en informeren, dat is wat het experience center moet doen. Decorette-ondernemers kunnen de ruimte gebruiken om consumenten optimaal te bedienen.

vrijdag, 30 november 2018 15:20

Jaarlijkse machineactie

Geschreven door

Dit jaar lanceert Peitsman wederom zijn jaarlijkse machine actie. Van maandag 26 november t/m vrijdag 14 december kunnen klanten een aantal geselecteerde machines extra voordelig aanschaffen.

vrijdag, 16 november 2018 15:37

Feestelijke avond

Geschreven door

Bauhaus Venlo organiseert op zaterdag 24 november een feestavond voor alle bouwprofessionals uit de regio, zoals timmerlieden, schilders, stukadoors, metselaars, loodgieters en andere bouw- en montagespecialisten. Het wordt een feestelijke avond, waarbij een potje darten en een biertje kan worden gedronken, maar waarbij ook aan de inhoud is gedacht. Zo geven verschillende grote merken, zoals Knauf, Wijzonol, Eurocol en Berdal, demonstraties van hun nieuwste professionele apparatuur en producten op het Prof Event.

maandag, 12 november 2018 13:10

Jubilaris trakteert

Geschreven door

INretail bezoekt rond 16 november honderden winkels in heel Nederland en trakteert de ondernemer en zijn team op een verrassing. De brancheorganisatie haakt aan op de landelijke Dag van de Ondernemer van MKB Nederland. INretail toont met deze actie naar eigen zeggen dat winkels de echte smaakmakers van Nederland zijn. Het is tegelijk een van de feestelijke activiteiten rond het honderdjarig bestaan van de branchevereniging.

maandag, 29 oktober 2018 13:48

Veertigjarig bestaan Hästens

Geschreven door

Sinds de introductie van de iconische blauw-witte ruit staat het patroon al veertig jaar symbool voor het vakmanschap en de hoge kwaliteit van Hästens. Om deze mijlpaal te vieren introduceert de producent van ’s werelds beste handgemaakte bedden de limited Anniversary Edition-bedden, geïnspireerd op de blauw-witte print. De bedden, waar er slechts 5.000 van vervaardigd zijn, zijn beschikbaar in tien verschillende Hästens-modellen en zijn verkrijgbaar in de Nederlandse Hästens Stores.

vrijdag, 19 oktober 2018 16:06

Webshop en inspiratieplatform

Geschreven door

Na tien jaar te hebben samengwerkt aan verschillende interieurprojecten besloten Mechtelien van Alkemade en Vanessa Loudon hun krachten te bundelen en hun liefde voor mooie stoffen samen te brengen. Hierdoor is het idee ontstaan voor fabfabrics, een webshop en inspiratieplatform voor luxe kussens en poefen. 

dinsdag, 16 oktober 2018 17:07

Nieuwe directeur

Geschreven door

Hans ter Hart (52) wordt met ingang van 1 november de nieuwe directeur van Leoxx en Prints van Oranje. Per deze datum is Leoxx bovendien een samenwerkingsverband aangegaan met Amtico om vanaf 1 november 2018 als exclusief distributeur alle Amtico-producten (lvt en tapijttegels) actief te promoten bij architecten, interieurontwerpers en projectinrichters.

vrijdag, 12 oktober 2018 14:06

Winnaar internationale prijs

Geschreven door

Het TextielMuseum won eind september tijdens het ‘The Best in Heritage’ congres in Dubrovnik, Kroatië de ‘Project of Influence Award 2018’. Uit 42 genomineerde projecten wereldwijd werd het TextielMuseum door een internationale commissie gekozen als het meest vernieuwende en invloedrijke concept op het gebied van erfgoed.

dinsdag, 09 oktober 2018 15:55

Bona On Tour in november

Geschreven door

Bona zal van 12 t/m 15 november 2018 op vier locaties in Nederland, met twee sessies het Bona Event geven. Het zal worden gehouden in Gilze, Wezep, Nootdorp en Akersloot. Klanten kunnen kiezen voor de sessie overdag van 12.00 – 16.30 uur of van 17.00 – 21.30 uur. 

 

woensdag, 19 september 2018 15:14

Tóch voorzichtigheid troef

Geschreven door

INretail voorspelt dat consumenten in 2019 voorzichtig zullen zijn in hun uitgavenpatroon. “Kopen is emotie. De btw op eerste levensbehoeften stijgt naar 9%. Goed verzekerd zijn wordt fors duurder en allerlei belastingen, ook lokaal, stijgen. Dat werkt de kooplust niet in de hand.”

woensdag, 12 september 2018 15:12

Peitsman op InCoDa

Geschreven door

Koninklijke Peitsman zal met een ruime stand van circ 450 m2 aanwezig zijn tijdens de Interieur Collectie dagen in Gorinchem, het evenement dat plaatsvindt van zondag 16 tot en met dinsdag 18 september. 

Tijdens de beursdagen zal Koninklijke Peitsman onder andere de volgende noviteiten tonen: Quick-Step Livyn Rigid board-collectie; Quick-Step Classic-collectie nu ook uitgevoerd met Hydroseal; Solcora Rigid board by mFLOR; mFLOR-uitbreiding van de Parva plus-collectie met twee kleuren; Beautifloor Boston-lamelparketcollectie; Beautifloor Henegouwen-laminaatcollectie; Beautifloor Norwich-entreemat; Büsche roede en railroede-collectie; Küberit-trapprofielen 844 en 846; Snickers-werkkleding en G-rail G-motion.

Medewerking
Bovendien zullen onderstaande leveranciers hun medewerking verlenen op de stand: Quick-Step, mFLOR, Janser, DeWalt, Collomix, Küberit, Bea Tackers, Snickers  en Büsche. Tijdens de beurs start het bedrijf met een spaaractie waarmee de klant een maand lang kan sparen voor erg leuke cadeau’s zoals diverse Sonos-artikelen (minispeaker, Beam soundbar en een Sonos connect). Maar ook voor in de keuken kan worden gespaard voor een Boretti-espressomachine, waterkoker, staafmixer, pannen- of messenset. Op de stand heeft Peitsman diverse beursacties, waarbij de klant  extra punten kan ontvangen, om zo extra snel het gewenste cadeau bij elkaar te kunnen sparen.

 

dinsdag, 11 september 2018 16:36

Snel een arbeidsgang overslaan

Geschreven door

Met het vul- en voorstrijkmiddel R 790 van Thomsit kan de gebruiker tijd besparen bij het renoveren van oude voegrijke ondergronden, door middel van het vullen van voegen en voorstrijken in één keer.

vrijdag, 07 september 2018 14:37

Meer exposanten voor InCoDa

Geschreven door

Meer dan 120 exposanten nemen op 16, 17 en 18 september 2018 deel aan Interieur Collectie Dagen (InCoDa) in Evenementenhal Gorinchem. Dat is een flinke stijging ten opzichte van vorig jaar, toen 92 deelnemers aanwezig waren op InCoDa. Er worden tijdens de driedaagse vakbeurs ook drie kampioenschappen georganiseerd: het NK Parketleggen, het NK Woningstofferen en het NK Meubelstofferen.

Pagina 1 van 3