volg ons op: 

donderdag, 21 juni 2018 09:01

€ 31.000 voor goede doel

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

1992 is de Roparun een jaarlijkse estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam van meer dan 500 kilometer. Ieder jaar leveren duizenden deelnemers een sportieve prestatie om geld op te halen voor het goede doel, waarbij de opbrengsten ten goede komen aan palliatieve zorg voor kankerpatiënten. Ook Luxaflex Nederland deed mee aan deze 27ste editie en zette zich in voor het motto van deze run: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.

Op zaterdag 19 mei 2018 verscheen een zeer enthousiast en jong team van 24 Luxaflex-medewerkers aan de start van de Roparun in Parijs. In aanloop naar deze driedaagse estafetteloop heeft het team diverse acties opgezet om donaties op te halen, zoals het bakken en verkopen van lekkernijen, het organiseren van een darttoernooi en het faciliteren van een bodypump-les. Ook Luxaflex-dealers leefden mee; vele dealers doneerden één euro per order aan dit goede doel. Dankzij de vele sponsoren is er een prachtige opbrengst van maar liefst 31.000 euro voor het goede doel verdiend.

Trots
Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland vertelt: “We zijn ontzettend trots op deze prestatie en het fantastische bedrag! Gelukkig hebben we zonder blessures de finish gehaald. Iedereen heeft tijdens deze loop, die dag en nacht doorgaat, een speciaal persoon in gedachten voor wie hij of zij deze uitdaging aangaat. Het is heel bijzonder om deze sportieve run voor het goede doel samen met collega’s en Luxaflex-dealers te doen.”

Gelezen: 1172 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.