volg ons op: 

donderdag, 12 juli 2018 11:50

Mengmachine voor twee merken

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De Britse verf- en behangfabrikant, The Little Greene Paint Company, is producent van het populaire verf- en behangmerk Little Greene en sinds enige tijd van het gedistingeerde verf- en behangmerk Paint & Paper Library. De verf van beide merken is te mengen op één en dezelfde verfmengmachine, wat voordelen op moet leveren voor zowel bestaande als nieuwe dealers.

De aanschaf van een verfmengmachine is voor een verfspeciaalzaak vaak een grote investering. Desalniettemin weegt het voordeel van het direct verf kunnen mengen voor klanten vaak zwaarder. De verfkleuren van Little Greene en Paint & Paper Library zijn nu te mengen op één en dezelfde verfmengmachine. Speciaalzaken hebben daarmee de mogelijkheid om twee verschillende verfmerken te presenteren, zonder te moeten investeren in een extra mengmachine. Bovendien kunnen speciaalzaken een grotere doelgroep benaderen met deze complementerende verfmerken. Beide merken worden vertegenwoordigd door dezelfde contactpersoon en zijn gelijktijdig te bestellen. Hierdoor wordt tijd en geld bespaart door de speciaalzaak. De fabrikant draagt zorg voor een snelle levering.

Van Sand
Little Greene en Paint & Paper Library worden in Nederland en België vertegenwoordigd door Sander Sprengers van Van Sand. Met hen kan contact opgenomen worden voor een vrijblijvende oriëntatie. Ook is het mogelijk de showroom van Little Greene en Paint & Paper Library te bezoeken in het ETC Design Center in Culemborg. De showroom is elke maandag geopend van 10:00-17:00 uur en is, op afspraak, ook van dinsdag t/m vrijdag te bezoeken. Voor het maken van een afspraak in de showroom of in de speciaalzaak, kan contact op worden genomen met Sander Sprengers via 06-15952266 of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie over de verfmerken van The Little Greene Paint Company is te vinden op www.littlegreene.nl  en www.paintandpaperlibrary.com.

Gelezen: 1335 keer Laatst aangepast op donderdag, 12 juli 2018 11:53

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.