volg ons op: 

vrijdag, 31 augustus 2018 14:02

Nieuw interieurfestival

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Het interieurfestival LOL heeft het volgens de organisatie allemaal: fun, food en future Living. De perfecte onderdelen voor een feestje, is de belofte.

Een hele dag LOL, wie wil dat nou niet? Op het festival worden de twee grootste trends van dit moment gecombineerd: het bezoeken van festivals en het stylen van interieurs. Van vloeren, raamdecoratie, behang en wandbekleding tot verf, de organisatie laten geen vierkante meter onbenut. Tijdens workshops en presentaties van bevlogen sprekers krijgen de bezoekers ideeën aan de hand die men toe kan passen in de winkel of bij een eerstvolgende opdracht.

Save the date
Genodigden (woninginrichters en verf- en behangspeciaalzaken) hebben inmiddels een save the date ontvangen van de initiatiefnemers van LOL. Het festival vindt plaats op 4 en 5 november in de voormalige productiehal van B&C. Zondag 4 november begint het programma om 13.30 uur en ’s avonds wordt de eerste dag van het LOL-festival feestelijk afgesloten. Het feest duurt tot ongeveer 22.00 uur. Maandag 5 november start het festijn om 10.00 uur om het festival aan het einde van de middag af te sluiten met een gezellig borrel tot 17.00. Het dagprogramma voor zondag en maandag is hetzelfde.

Gelezen: 1140 keer Laatst aangepast op vrijdag, 31 augustus 2018 14:08

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.