volg ons op: 

vrijdag, 07 september 2018 14:37

Meer exposanten voor InCoDa

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Meer dan 120 exposanten nemen op 16, 17 en 18 september 2018 deel aan Interieur Collectie Dagen (InCoDa) in Evenementenhal Gorinchem. Dat is een flinke stijging ten opzichte van vorig jaar, toen 92 deelnemers aanwezig waren op InCoDa. Er worden tijdens de driedaagse vakbeurs ook drie kampioenschappen georganiseerd: het NK Parketleggen, het NK Woningstofferen en het NK Meubelstofferen.

“De laatste trends en ontwikkelingen van de belangrijke en opkomende merken van ruim 120 exposanten worden gepresenteerd. Een flinke groei in aanbod en dat kan zorgen voor mogelijke nieuwe samenwerkingen voor de bezoeker”, zegt Patricia Baum, adviseur van InCoDa. De groei van het event is onder meer terug te zien op het uitgebreidere Meubelstoffers Plein. In 2017 telde dit plein veertien deelnemers, terwijl dit jaar bijna dertig leveranciers zich hebben ingeschreven.

NK Woningstofferen
Meer dan twintig professionals op het gebied van woningstofferen nemen deel aan dit NK. Tijdens het kampioenschap worden drie verschillende opdrachten verstrekt waarbij diverse vloerbedekkingsoorten door iedere deelnemer toegepast moeten worden. De winnaar van deze prestigieuze wedstrijd in 2017, Ivo Vermeulen, mocht bij het koningspaar komen lunchen. De wedstrijd wordt georganiseerd door HMC samen met Forbo Flooring.

NK Meubelstofferen
Het HMC organiseert op het Meubelstoffeerders Plein het nationaal kampioenschap Meubelstofferen, waarbij op elke dag drie meubelstoffeerders parallel aan elkaar werken aan een opdracht. Dit jaar etaleren voor het eerst professionele meubelstoffeerders hun vakmanschap, waar het vorig jaar studenten van het HMC waren.

NK Parketleggen: twintigste editie
Het Nederlands Kampioenschap Parketleggen (NKP) viert dit jaar haar twintigste editie op InCoDa. Tijdens dit kampioenschap laten de beste parketteurs van Nederland zien wat ze in huis hebben aan kennis en vaardigheden. Het NKP wordt georganiseerd door Platform Parketbranche. Er doen dit jaar meer parketteurs mee dan in 2017, namelijk 28 (21 senioren en zeven aspiranten) tegenover 24 (zeventien senioren en zeven aspiranten). De prijsuitreiking is op dinsdag 18 september vanaf 17.00 uur.

Gelezen: 1182 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.