volg ons op: 

woensdag, 12 september 2018 15:12

Peitsman op InCoDa

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Koninklijke Peitsman zal met een ruime stand van circ 450 m2 aanwezig zijn tijdens de Interieur Collectie dagen in Gorinchem, het evenement dat plaatsvindt van zondag 16 tot en met dinsdag 18 september. 

Tijdens de beursdagen zal Koninklijke Peitsman onder andere de volgende noviteiten tonen: Quick-Step Livyn Rigid board-collectie; Quick-Step Classic-collectie nu ook uitgevoerd met Hydroseal; Solcora Rigid board by mFLOR; mFLOR-uitbreiding van de Parva plus-collectie met twee kleuren; Beautifloor Boston-lamelparketcollectie; Beautifloor Henegouwen-laminaatcollectie; Beautifloor Norwich-entreemat; Büsche roede en railroede-collectie; Küberit-trapprofielen 844 en 846; Snickers-werkkleding en G-rail G-motion.

Medewerking
Bovendien zullen onderstaande leveranciers hun medewerking verlenen op de stand: Quick-Step, mFLOR, Janser, DeWalt, Collomix, Küberit, Bea Tackers, Snickers  en Büsche. Tijdens de beurs start het bedrijf met een spaaractie waarmee de klant een maand lang kan sparen voor erg leuke cadeau’s zoals diverse Sonos-artikelen (minispeaker, Beam soundbar en een Sonos connect). Maar ook voor in de keuken kan worden gespaard voor een Boretti-espressomachine, waterkoker, staafmixer, pannen- of messenset. Op de stand heeft Peitsman diverse beursacties, waarbij de klant  extra punten kan ontvangen, om zo extra snel het gewenste cadeau bij elkaar te kunnen sparen.

 

Gelezen: 1233 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.