volg ons op: 

dinsdag, 09 oktober 2018 15:55

Bona On Tour in november

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Bona zal van 12 t/m 15 november 2018 op vier locaties in Nederland, met twee sessies het Bona Event geven. Het zal worden gehouden in Gilze, Wezep, Nootdorp en Akersloot. Klanten kunnen kiezen voor de sessie overdag van 12.00 – 16.30 uur of van 17.00 – 21.30 uur. 

 

 

Steeds meer mensen beschouwen hun vloer als een middel om hun eigen smaak en individualiteit te laten zien. En ze zijn geneigd vaker van vloer te veranderen, op dezelfde manier als ze andere elementen in hun interieur veranderen. Om de parketteur te helpen op deze nieuwe kans in te spelen, introduceert Bona ‘Bona Inspiration’  – een kant-en-klare oplossing op het gebied van vloerstyling – in samenwerking met een trendwatcher. Met kant-en-klare sfeerfoto’s.

 

Nieuwe producten

Tijdens dit event zal Bona ook twee nieuwe producten introduceren: een watergedragen vloerverf, verkrijgbaar in vier kleuren en een nieuwe niet-vergelende, watergedragen eencomponentparketlak met een zeer korte droogtijd – met een kristalheldere afwerking en een goede laagdikte.

 

Deelname is gratis. Bona nodigt haar klanten uit middels een nieuwsbrief. Mocht je als Bona-klant de nieuwsbrief toch niet hebben ontvangen of als je via de dealers de Bona-producten koopt, dan kan je je ook inschrijven op www.bona.com/NL/Inschrijven-Bona-Inspiration.

 

Gelezen: 1187 keer Laatst aangepast op dinsdag, 09 oktober 2018 16:05

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.