volg ons op: 

dinsdag, 16 oktober 2018 17:07

Nieuwe directeur

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Hans ter Hart (52) wordt met ingang van 1 november de nieuwe directeur van Leoxx en Prints van Oranje. Per deze datum is Leoxx bovendien een samenwerkingsverband aangegaan met Amtico om vanaf 1 november 2018 als exclusief distributeur alle Amtico-producten (lvt en tapijttegels) actief te promoten bij architecten, interieurontwerpers en projectinrichters.

Hans ter Hart is op dit moment nog werkzaam voor Amtico International GmbH, waar hij verantwoordelijk is voor de Nederlandse en Belgische projectenmarkt. Hij heeft eerder in de periode 1999 t/m 2015 bij Interface diverse functies bekleed. Hans wordt de opvolger van Marc Treu, die per 13 juli  zijn functie als directeur heeft neergelegd, en interim directeur Rolf van Woerkom. Hans over zijn nieuwe functie: “Ik ben zeer gemotiveerd om een actieve bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van beide merken.”
Anja Nekeman, eigenaresse van Leoxx en Prints van Oranje: ”We zijn enthousiast over de komst van Hans en zijn er van overtuigd dat we met hem de juiste persoon in huis hebben om zowel Leoxx als Prints van Oranje een nieuwe en krachtige impuls te geven.”

Verkoopactiviteiten
Naast het actief promoten van alle Amtico-producten (lvt en tapijttegels) bij architecten, interieurontwerpers en projectinrichtersLEOXX, gaat Leoxx alle verkoopactiviteiten zoals orders en logistieke trajecten verzorgen voor Amtico binnen de Nederlandse en Belgische markt. De Expona-collectie blijft tot nader order gewoon bij Leoxx verkrijgbaar.

Gelezen: 1202 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.