volg ons op: 

maandag, 12 november 2018 13:10

Jubilaris trakteert

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

INretail bezoekt rond 16 november honderden winkels in heel Nederland en trakteert de ondernemer en zijn team op een verrassing. De brancheorganisatie haakt aan op de landelijke Dag van de Ondernemer van MKB Nederland. INretail toont met deze actie naar eigen zeggen dat winkels de echte smaakmakers van Nederland zijn. Het is tegelijk een van de feestelijke activiteiten rond het honderdjarig bestaan van de branchevereniging.

Als vertegenwoordiger van non-foodwinkels vindt INretail het belangrijk dat er politieke en maatschappelijke aandacht is voor alle keihard werkende winkelondernemers in ons land. Dagelijks vinden zij oplossingen voor uiteenlopende uitdagingen en altijd is hun focus een tevreden klant.

Alle provincies
Een team van INretail regioadviseurs brengt op en voorafgaand aan 16 november in alle provincies bezoeken aan woon-, mode-, schoenen- en sportwinkels. Onder meer Breda, Hoorn, Arnhem, Hoogeveen, Utrecht, Leeuwarden, Leiden, Veenendaal, Den Haag, Deventer, Hilversum, Eindhoven, Groningen en Nijmegen staan op de lijst van te bezoeken plaatsen.  

Unieke sfeer
Iedere retailer bouwt mee aan de unieke sfeer van winkels, winkelstraten en -gebieden. Samen zorgen ze ervoor dat miljoenen mensen dagelijks shopplezier beleven en honderdduizenden mensen kunnen werken in winkels in de regio, de Randstad, op woonboulevards en in de binnenstad. Op de landelijke Dag van de Ondernemer èn in het kader van haar honderdjarig bestaan vestig INretail daar graag de aandacht op.

Gelezen: 1388 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.