volg ons op: 

vrijdag, 16 november 2018 15:37

Feestelijke avond

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Bauhaus Venlo organiseert op zaterdag 24 november een feestavond voor alle bouwprofessionals uit de regio, zoals timmerlieden, schilders, stukadoors, metselaars, loodgieters en andere bouw- en montagespecialisten. Het wordt een feestelijke avond, waarbij een potje darten en een biertje kan worden gedronken, maar waarbij ook aan de inhoud is gedacht. Zo geven verschillende grote merken, zoals Knauf, Wijzonol, Eurocol en Berdal, demonstraties van hun nieuwste professionele apparatuur en producten op het Prof Event.

Bauhaus is een leverancier voor de lokale vakman: het assortiment is naar eigen zeggen breder en professioneler dan bij andere bouwcentra en het bouwcentrum is speciaal voor de vakman op werkdagen vanaf 07.00 uur geopend. Tijdens dit Prof Event kunnen de lokale vakmannen zich laten informeren over de vele voordelen voor de zakelijke klant bij Bauhaus. “Uit onderzoek blijkt dat bij een nieuw bouwcentrum men nog niet direct op de hoogte is van ons professionele aanbod. Men gaat er meestal vanuit dat we een bouwcentrum zijn dat helemaal op de consument is gericht. Met deze avond willen we ons neerzetten als echte profleverancier. Maar wel op een leuke, ontspannen manier, want dat past het beste bij ons”, aldus Albert Goes, vestigingsmanager van Bauhaus Venlo.

Gratis toegang
De vele bouwgerelateerde bedrijven en vakmannen uit de regio zijn uitgenodigd, maar wie nog geen uitnodiging heeft ontvangen kan zich nog aanmelden. De toegang is gratis. Zie voor meer info: www.bauhaus-nl.com/profevent2018

Gelezen: 1511 keer Laatst aangepast op maandag, 26 november 2018 16:25

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.