volg ons op: 

maandag, 11 februari 2019 16:20

Nieuwe uitvlakmortel

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De uitvlak- en egalisatiemortel Bostik Stucco W-140 wordt veelvuldig door stukadoors, tegelzetters, bouw- en klusbedrijven ingezet als reparatie- en uitvlakmiddel van 5 tot 40 millimeter. Vandaar dat Bostik hierop de extra stofarme variant Bostik Stucco W-140 DR heeft ontwikkeld, die ideaal is voor verwerking in zowel kleinere ruimtes als ook juist bij grotere projecten waar het product in grote hoeveelheden wordt verwerkt, aldus de fabrikant.

De Bostik Stucco W-140 DR kent een ultiem gebruiksgemak door de soepele verwerking, goede hechting, hoog standvermogen, een lange open tijd en is al na circa vier uur te betegelen. De Bostik Stucco W-140 DR is bij uitstek geschikt om kleine oneffenheden, diepe gaten, leidingsleuven en/of scheuren op te vullen. Tevens geschikt voor het repareren en uitvlakken van wand, plafond en vloer (mits afgewerkt met keramische bekleding). Vanwege de snelheid van afbinden kan de wand snel betegeld worden. Geschikte ondergronden zijn cementgebonden en andere steenachtige ondergronden, zoals metselwerk, beton, bestaand pleisterwerk et cetera.

Nog completer
Met deze uitbreiding biedt Bostik een nog completere totaaloplossing voor de stukadoors, tegelzetters, bouw- en klusbedrijven in de bouw- en afbouwsector, zowel renovatie als nieuwbouw. Het complete Bostik Stucco-assortiment bestaat uit een aantal kwalitatief hoogwaardige voorbehandelingsmiddelen, vul- en reparatieproducten en uitvlak- en egalisatiemortels. Met een constante kwaliteit, goede beschikbaarheid, technische advisering en goede ondersteuning zijn professionals verzekerd van een perfect eindresultaat.

Gelezen: 500 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.