volg ons op: 

donderdag, 21 februari 2019 09:06

Ommekeer voor afbouwwereld

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Ondanks dat de bouwsector op het moment floreert en er hoognodig vakmensen nodig zijn blijven ‘echte innovaties’ ten behoeve van processtappen uit binnen de sector, aldus stratum Kubisk. Het verzamelen van effectieve data en deze real-time beschikbaar hebben om het traject van (af)bouwer tot en met eindgebruiker snel inzichtelijk te maken en eenvoudiger te beheersen, is een feit.

Kubisk gaat hier verandering in brengen met een duurzaam systeem waarbij op een efficiënte werkwijze de gebruiker tijd kan besparen, kosten snel inzichtelijk worden gemaakt voor zowel eindgebruiker als de dienstverlener en het proces van offerte tot opdracht veel sneller, efficiënter en transparanter wordt gemaakt. Alle tijd die tot op heden nodig was om van offerte tot aan een opdracht te komen wordt weggenomen.
 
Eenvoudiger verbinden
Door het gebruik van Kubisk verbindt de bouwsector eenvoudiger met klanten. Het intuïtieve systeem brengt locaties en ruimtes direct in kaart waarbij tijdrovende procestappen kunnen worden overgeslagen om snel tot een offerte en uiteindelijke opdracht te komen. Op het moment richt Kubisk zich op de vloer- en raamafwerking en zal de ontwikkeling door blijven gaan om in de nabije toekomst de gehele (af)bouw te ondersteunen. Kubisk wordt vertegenwoordigd door Chris van de Nes die de nieuwe applicatie binnen de bouwwereld zal introduceren.

Gelezen: 463 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.