volg ons op: 

donderdag, 04 april 2019 14:59

NK Woning- en Projectstofferen

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) wordt gehouden tijdens Interieur Collectie Dagen (InCoDa) op 15, 16, 17 september 2019. Het wordt de eerste editie onder de nieuwe naam NKWP, voorheen heette deze wedstrijd het NK Woningstofferen. Geïnteresseerden kunnen zich tot 1 augustus inschrijven voor de wedstrijd.

Het NKWP heeft een nieuwe organisatie die bestaat uit een samenwerkingsverband tussen het Hout- en Meubileringscollege, trainingscentrum WoonTotaal-Academy, brancheorganisatie INretail, Branche Vereniging Projectinrichting en InCoDa. Vanaf dit jaar zijn er naast het NK voor professionals ook een NK voor junioren (onder 23 jaar), dit wordt gehouden op 17 september. Ook nieuw is een speciale wedstrijd op dinsdag voor vmbo-leerlingen van het Gilde vakcollege Techniek te Gorinchem, de zogeheten Forbo Challenge.

Alle professionals
Aan het NKWP kunnen alle professionals op het gebied van woning- en projectstofferen deelnemen. Zij werken tijdens dit kampioenschap verschillende opdrachten uit. Het NKWP wordt gehouden op zondag 15 en maandag 16 september. De deelnemers worden verdeeld over één van deze twee dagen. Elke deelnemer werkt dus op één dag van 6,5 uur aan de opdrachten. Voor de professionals zijn er in totaal drie prijzen te winnen: eerste, tweede en derde prijs. Ook zijn er diverse machines/gereedschappen te winnen en iedere deelnemer ontvangt een certificaat. Het NK voor junioren, de prijsuitreikingen en de Forbo Challenge zijn op dinsdag 17 september. Alle materialen zijn voorradig tijdens het kampioenschap. Deelnemers dienen wel zelf eigen gereedschap mee te nemen.

Gelezen: 636 keer Laatst aangepast op donderdag, 04 april 2019 15:00

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.