volg ons op: 

maandag, 08 juli 2019 10:31

Hollandsch Slapen 2019

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Kasteel Groeneveld is zoals gebruikelijk het decor voor Hollandsch Slapen 2019, dat op zondag 1, maandag 2 en dinsdag 3 september 2019 wordt gehouden. De buitenplaats Kasteel Groeneveld is gebouwd in de 18de eeuw en maakt onderdeel uit van een 130 hectare groot, bosrijk landgoed. Het is gelegen pal naast de A1 in Baarn.

Hollandsch Slapen is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bekend relatie-event voor de slaap- en textielbranche. Naast de bekende namen Auping, Avek, Beddinghouse, Dommelin, Ducky Dons, Euretco, Hilding Anders, Jonk, Kuperus, Mahoton, M line en Texel Wool doet dit jaar ook Perzona mee. Het evenement is gericht op de toonaangevende vakhandel op het gebied van slapen; zowel op ondernemers als op medewerkers. Zij zijn van harte uitgenodigd om naar deze bijzondere locatie af te reizen. De bezoeker  treft op Hollandsch Slapen de nieuwste matrassen, boxsprings, kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens en nog veel meer, aldus de organisatie. De noviteiten worden door de 13 deelnemende bedrijven verspreid door het kasteel gepresenteerd, zodat men door het “kruip-door sluip-door”-effect telkens wordt verrast.

Hollandsche accenten
Om het verblijf te veraangenamen wordt dit jaar nog nadrukkelijker ingestoken op Hollandsche accenten. Er worden twee barista’s en een stroopwafelkar ingezet en uiteraard valt er te genieten van lekkere hapjes en lunches. Op maandagavond wordt er een barbecue in de feeërieke tuin van het Kasteel georganiseerd. Bezoekers kunnen zich nu al aanmelden via de website www.hollandschslapen.nl. Daar zijn ook de openingstijden en verdere info over de deelnemers gepubliceerd.

Gelezen: 283 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.