volg ons op: 

maandag, 16 september 2019 16:54

Nieuwe huisstijl InCoDa

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Het beursteam van de Interieur Collectie Dagen toonde tijdens de openingsdag gisteren de nieuwe huisstijl van het event. Waar de oude branding meer om kleur draaide, is de nieuwe huisstijl meer geënt op rust met de segmenten waar het totaalconcept om draait en met vernieuwde kleuren. Interieur Collectie Dagen gaat deze huisstijl in 2020 doorvoeren en vindt dan plaats op zondag 13, maandag 14 en dinsdag 15 september.

“De nieuwe branding heeft veel overeenkomsten met de andere interieurvakbeurs van Easyfairs, namelijk Intirio. Aangezien Interieur Collectie Dagen en Intirio allebei sinds kort binnen hetzelfde bedrijf vallen, hebben we gekeken hoe we elkaar kunnen versterken. De samenwerking is gebaseerd op branding en kennis overdracht. Zowel Interieur Collectie Dagen als Intirio blijven twee aparte vakbeurzen die allebei een andere markt bedienen en een andere beleving hebben”, legt Mascha de Bruin (Head of Events Interior & Retail) uit.

Meer te beleven
Tijdens de eerste beursdag van Interieur Collectie Dagen was er nog meer te beleven dan alleen de onthulling van de nieuwe huisstijl. Alle bezoekers konden de nieuwste collecties en innovaties van meer dan 200 merken ontdekken. De eerste twee workshops in het Inspiratiecafé, dat in samenwerking met Luxaflex Nederland is opgezet, konden op veel belangstelling rekenen. De primeur was aan interieur bloggers en Instagram influencers Andrea de Groot van Living Hip en Marieke Rijksen van Whisperingbold. Zij vertelden de bezoekers hoe ze eenvoudig een insta(gram)-worthy winkelbeleving konden creëren waar de consument voor warm loopt. Ook gaven ze aan hoe je met die winkelbeleving weer authentieke online content kunt creëren en beiden gaven tips & tricks over social media. Daarnaast werden er verschillende lezingen gegeven in het Inspiratietheater. O.a. werd er een paneldiscussie met inkooporganisaties/franchiseformules Colors@Home, Voor Verf en Wonen, Home Made By en de Woonspecialist speciaal voor de woninginrichters gehouden. Deze paneldiscussie wordt ook op maandag 16 september van 12.00 tot 13.00 uur wederom georganiseerd. Verder zagen bezoekers de opening van het Nationale Kampioenschap Parketleggen, Woning- en Projectstofferen en het Nationale Kampioenschap Meubelstofferen. Op de laatste beursdag wordt bekend wie zich de beste parketteurs, stoffeerders en meubelstoffeerder mag noemen.

Gelezen: 237 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.