volg ons op: 

VLOEREN

maandag, 15 april 2019 13:59

Waterbestendige designvloer

Geschreven door

De designvloer Edition M5 Rigid is de nieuwe Rigid-Core-vloer in het assortiment van Meister. Deze waterbestendige vloer is dankzij de speciale dragerplaat van rigide polymeer zeer vormstabiel, een extra dempingslaag maakt hem tegelijkertijd aangenaam veerkrachtig, aldus de frabrikant.

donderdag, 11 april 2019 14:19

Nieuwe normen voor parketlijm

Geschreven door

De parketlijm Thomsit P 699 van Thomsit stelt nieuwe normen op het gebied van sterkte en lijmrilhardheid, aldus de fabrikant. Het combineert de voordelen van een tweecomponenten-pur-parketlijm met de verwerking van een-componentenlijm, is de belofte.

dinsdag, 09 april 2019 13:39

Tijdwinst met nieuwe primer

Geschreven door

Forbo Eurocol introduceert een nieuwe tweecomponenten-epoxyprimer, genaamd 023 Euroblock Fast, die snel droogt. Hierdoor kan na drie uur een tweede primerlaag worden aangebracht of kan de vloer op een andere wijze worden afgewerkt.

maandag, 01 april 2019 09:28

Forinn en Bosgoed: samen INTR.

Geschreven door

Forinn en Bosgoed, gespecialiseerde groothandels in professionele vloer- en raamafwerking hebben hun krachten gebundeld. De combinatie is per 1 april als één bedrijf actief onder de naam INTR.

donderdag, 21 maart 2019 08:38

Nieuwe laklaag voor restaurant

Geschreven door

Ronald Knip van Tip Top Nederland werkt al een aantal jaar hard aan het in de markt zetten van de lakken en schuurmaterialen van Tip Top. Dit van origine Deense bedrijf timmert in steeds meer landen aan de weg om zijn producten in een overvolle lak- en oliemarkt te verkopen.

maandag, 18 maart 2019 15:01

Eigentijdse tapijtkwaliteit

Geschreven door

De tapijtkwaliteit Toscane-SDN is met de grootst mogelijke zorg ontwikkeld waarbij duurzaamheid, comfort en optimale eigenschappen gecombineerd zijn met een eigentijds charisma, aldus fabrikant Interfloor. Het 100 procent polyamide Solution Dyed Soft Yarn moet dit eigentijdse tapijt bijzonder duurzame eigenschappen en een lange levensduur verschaffen. Daarnaast zijn eenvoudig onderhoud en uitstekende vlekverwijdering eigenschappen van de collectie.

donderdag, 14 maart 2019 16:04

'Bijspijkerdagen groot succes'

Geschreven door

In totaal werden ruim 240 klanten tussen 11 februari en 11 maart bij PPC Wijk bij Duurstede 'bijgespijkerd’. Ze namen deel aan vijf zelfgekozen workshops. Negen leveranciers hadden, verspreid door het hele PPC-pand, een eigen workshopruimte. Er was veel gelegenheid om bij te praten en ervaringen uit te wisselen.

dinsdag, 05 maart 2019 13:40

Bijna alles lijmende lijm

Geschreven door

Thomsit UK 840 is geschikt voor de meest uiteenlopende elastische materialen en onderscheidt zich door een elastische en uiterst emissie-arme verwerking, aldus de fabrikant. Vakhandel en verwerkers moeten profiteren van Thomsit UK 840, omdat dit product als kwalitatief hoogwaardige vloerbedekkingslijm voor alle elastische en textiele vloerbedekkingen professionele resultaten oplevert.

vrijdag, 01 maart 2019 14:18

Karakteristiek en veelzijdig

Geschreven door

De nieuwste collectie Design Floor LVT 55 van Jab Anstoetz valt op door zijn creatieve vormgeving, individueel design en optimale functionaliteit. Belakos Flooring zal deze collectie verkopen op de Nederlandse markt.

donderdag, 21 februari 2019 08:51

Twee producten worden één

Geschreven door

Masterolie en Colour van vloeroliespecialist Woca uit Denemarken zijn samengevoegd tot één nieuw product. De nieuwe naam hiervan is: Woca Master Colour Oil.

dinsdag, 19 februari 2019 17:07

Vezelversterkte lijm

Geschreven door

De vezelversterkte pvc- en rubberlijm Thomsit K 190 F stelt innovatieve normen voor de natte verlijming, en biedt verwerkers alles wat voor optimaal leggen nodig is, aldus de fabrikant. Het product kan eenvoudig en flexibel worden verwerkt en is zuinig in het verbruik. Zodoende maakt Thomsit K 190 F snel, flexibel en geoptimaliseerd werken mogelijk, waarbij wordt voldaan aan de hoogste eisen.

vrijdag, 01 februari 2019 15:35

Unilin lijft Peitsman in

Geschreven door

Koninklijke Peitsman is definitief overgenomen door Unilin Flooring. Peitsman is al sinds 1990 strategisch partner van Unilin en heeft naar eigen zeggen een efficiënte klantgerichte aanpak dankzij de landelijke dekking op elf locaties en een hoge mate van digitalisering, waardoor het personeel zich kan concentreren op verkoop en service.

donderdag, 24 januari 2019 15:49

Winnaar Good Design Award

Geschreven door

De Exclusive 1015-kwaliteit van Vorwerk-flooring wint de Good Design Award 2018. Volgens het bedrijf is daarmee aangetoond dat de flat weave-techniek die in de vloer is verwerkt een mix van kwaliteit en innovatie biedt in een internationaal speelveld.

Pagina 1 van 4