volg ons op: 

VLOEREN

vrijdag, 14 juni 2019 09:30

Dementie in beeld door VR-bril

Geschreven door

Tarkett introduceert een Virtual Reality-tool die architecten en designers moet helpen bij het ontwerpen van leefruimtes voor mensen met dementie. Dankzij een filter in de VR-bril die de effecten van dementie nabootst, kunnen architecten en ontwerpers met eigen ogen ervaren hoe ruimtes kunnen worden geoptimaliseerd voor mensen met dementie.

dinsdag, 28 mei 2019 13:36

Introductie scheurvrije gietvloer

Geschreven door

EPI, Nederlands fabrikant van kunststof(giet)vloeren, voegt de gietvloer EPI Superbase toe aan het assortiment. Deze vloer is uitgerust met een speciaal membraan om scheurvorming te voorkomen wel 2,5 mm. De scheurvrije gietvloer moet een zekerheid van 99 procent bieden om scheuren op te vangen. Het systeem is geschikt voor nieuwbouwwoningen en appartementen, aangezien de vloer tot 20 dB contactgeluid reduceert.

maandag, 29 april 2019 15:15

Japans merk in Nederland

Geschreven door

Intercombi brengt het van oudsher bekende kwaliteitsmerk Tajima voor pvc-vloeren hernieuwd op de Nederlandse markt. Tajima is marktleider in pvc-vloeren in Japan en heeft jaren in de projectmarkten in Nederland een voorname plaats ingenomen. Het product word geroemd om de kwaliteit, aldus de Nederlandse leverancier.

maandag, 15 april 2019 13:59

Waterbestendige designvloer

Geschreven door

De designvloer Edition M5 Rigid is de nieuwe Rigid-Core-vloer in het assortiment van Meister. Deze waterbestendige vloer is dankzij de speciale dragerplaat van rigide polymeer zeer vormstabiel, een extra dempingslaag maakt hem tegelijkertijd aangenaam veerkrachtig, aldus de frabrikant.

donderdag, 11 april 2019 14:19

Nieuwe normen voor parketlijm

Geschreven door

De parketlijm Thomsit P 699 van Thomsit stelt nieuwe normen op het gebied van sterkte en lijmrilhardheid, aldus de fabrikant. Het combineert de voordelen van een tweecomponenten-pur-parketlijm met de verwerking van een-componentenlijm, is de belofte.

dinsdag, 09 april 2019 13:39

Tijdwinst met nieuwe primer

Geschreven door

Forbo Eurocol introduceert een nieuwe tweecomponenten-epoxyprimer, genaamd 023 Euroblock Fast, die snel droogt. Hierdoor kan na drie uur een tweede primerlaag worden aangebracht of kan de vloer op een andere wijze worden afgewerkt.

maandag, 01 april 2019 09:28

Forinn en Bosgoed: samen INTR.

Geschreven door

Forinn en Bosgoed, gespecialiseerde groothandels in professionele vloer- en raamafwerking hebben hun krachten gebundeld. De combinatie is per 1 april als één bedrijf actief onder de naam INTR.

donderdag, 21 maart 2019 08:38

Nieuwe laklaag voor restaurant

Geschreven door

Ronald Knip van Tip Top Nederland werkt al een aantal jaar hard aan het in de markt zetten van de lakken en schuurmaterialen van Tip Top. Dit van origine Deense bedrijf timmert in steeds meer landen aan de weg om zijn producten in een overvolle lak- en oliemarkt te verkopen.

maandag, 18 maart 2019 15:01

Eigentijdse tapijtkwaliteit

Geschreven door

De tapijtkwaliteit Toscane-SDN is met de grootst mogelijke zorg ontwikkeld waarbij duurzaamheid, comfort en optimale eigenschappen gecombineerd zijn met een eigentijds charisma, aldus fabrikant Interfloor. Het 100 procent polyamide Solution Dyed Soft Yarn moet dit eigentijdse tapijt bijzonder duurzame eigenschappen en een lange levensduur verschaffen. Daarnaast zijn eenvoudig onderhoud en uitstekende vlekverwijdering eigenschappen van de collectie.

donderdag, 14 maart 2019 16:04

'Bijspijkerdagen groot succes'

Geschreven door

In totaal werden ruim 240 klanten tussen 11 februari en 11 maart bij PPC Wijk bij Duurstede 'bijgespijkerd’. Ze namen deel aan vijf zelfgekozen workshops. Negen leveranciers hadden, verspreid door het hele PPC-pand, een eigen workshopruimte. Er was veel gelegenheid om bij te praten en ervaringen uit te wisselen.

dinsdag, 05 maart 2019 13:40

Bijna alles lijmende lijm

Geschreven door

Thomsit UK 840 is geschikt voor de meest uiteenlopende elastische materialen en onderscheidt zich door een elastische en uiterst emissie-arme verwerking, aldus de fabrikant. Vakhandel en verwerkers moeten profiteren van Thomsit UK 840, omdat dit product als kwalitatief hoogwaardige vloerbedekkingslijm voor alle elastische en textiele vloerbedekkingen professionele resultaten oplevert.

vrijdag, 01 maart 2019 14:18

Karakteristiek en veelzijdig

Geschreven door

De nieuwste collectie Design Floor LVT 55 van Jab Anstoetz valt op door zijn creatieve vormgeving, individueel design en optimale functionaliteit. Belakos Flooring zal deze collectie verkopen op de Nederlandse markt.

donderdag, 21 februari 2019 08:51

Twee producten worden één

Geschreven door

Masterolie en Colour van vloeroliespecialist Woca uit Denemarken zijn samengevoegd tot één nieuw product. De nieuwe naam hiervan is: Woca Master Colour Oil.

Pagina 1 van 4