volg ons op: 

VLOEREN

donderdag, 21 februari 2019 08:51

Twee producten worden één

Geschreven door

Masterolie en Colour van vloeroliespecialist Woca uit Denemarken zijn samengevoegd tot één nieuw product. De nieuwe naam hiervan is: Woca Master Colour Oil.

dinsdag, 19 februari 2019 17:07

Vezelversterkte lijm

Geschreven door

De vezelversterkte pvc- en rubberlijm Thomsit K 190 F stelt innovatieve normen voor de natte verlijming, en biedt verwerkers alles wat voor optimaal leggen nodig is, aldus de fabrikant. Het product kan eenvoudig en flexibel worden verwerkt en is zuinig in het verbruik. Zodoende maakt Thomsit K 190 F snel, flexibel en geoptimaliseerd werken mogelijk, waarbij wordt voldaan aan de hoogste eisen.

vrijdag, 01 februari 2019 15:35

Unilin lijft Peitsman in

Geschreven door

Koninklijke Peitsman is definitief overgenomen door Unilin Flooring. Peitsman is al sinds 1990 strategisch partner van Unilin en heeft naar eigen zeggen een efficiënte klantgerichte aanpak dankzij de landelijke dekking op elf locaties en een hoge mate van digitalisering, waardoor het personeel zich kan concentreren op verkoop en service.

donderdag, 24 januari 2019 15:49

Winnaar Good Design Award

Geschreven door

De Exclusive 1015-kwaliteit van Vorwerk-flooring wint de Good Design Award 2018. Volgens het bedrijf is daarmee aangetoond dat de flat weave-techniek die in de vloer is verwerkt een mix van kwaliteit en innovatie biedt in een internationaal speelveld.

maandag, 21 januari 2019 11:48

Verfrissend visgraatmotief

Geschreven door

Geometrische vormen blijven populair in 2019. Op Domotex en BAU stelt Coretec trots acht designs van de Naturals-collectie voor in een verfrissend visgraatmotief.

vrijdag, 18 januari 2019 09:22

‘Voorkeur voor houten vloer’

Geschreven door

Eikenhout is de meest populaire houtsoort voor het leggen van een nieuwe houten vloer. Dit blijkt uit onderzoek van Uipkes Houten Vloeren. Dit bedrijf analyseerde onder andere ruim 1300 opleveringen, offerteaanvragen en bezoekersdata online.

maandag, 07 januari 2019 12:04

Optimaal comfort en gemak

Geschreven door

Vloerenbedrijf mFLOR introduceert Abstract: een collectie pvc-tegels die moet inspelen op de laatste trends en kleurontwikkelingen in interieurs. De tegels uit deze collectie hebben volgens de leverancier een populaire vintage look&feel met een hybride design, waardoor de vloer een zachte, textielachtige uitstraling heeft.

donderdag, 27 december 2018 09:48

Mooiste stand

Geschreven door

Het Nederlandse Skygate en het Zwitsers Bauwerk Parkett presenteerden zich samen op lifestylebeurs Masters of LXRY die begin december werd gehouden. In hun stand op de beurs lieten zij zien wat de juiste combinatie van stalen binnendeuren en hoogwaardige vloeren voor de sfeer en uitstraling van een interieur kan betekenen. En dat is gelukt, want de stand is uitgeroepen tot mooiste van de beurs.

vrijdag, 30 november 2018 15:46

Ondertapijt tegen uitglijders

Geschreven door

Een mooi karpet of vloerkleed kan een huis onder meer knus en gezellig maken. Het dan moet dan wel op zijn plaats blijven liggen en de bewoner moet er niet over uitglijden. Een antislip-ondertapijt kan daarbij helpen.

maandag, 26 november 2018 16:24

Meedenkende egalisatie

Geschreven door

Uzin Utz Nederland introduceert op 1 december de eerste egalisatie die meedenkt en door van kleur te veranderen laat weten wanneer de vloer legklaar is. Dankzij de kleurverandering van UZIN NC 111 BiColor kan de verwerker met het blote oog zien wanneer de vloer legklaar is, aldus de fabrikant. De snel drogende gipsegalisatie is geschikt voor laagdiktes tot 10 mm en geeft een extreem glad oppervlak voor het veilig leggen van textiele of elastische vloerbedekking.

vrijdag, 16 november 2018 15:42

Onderhoudspakketten nieuwe stijl

Geschreven door

Rubio introduceert nieuwe onderhoudspakketten. De uitstraling is nu in lijn met de huisstijl van de leverancier en de inhoud is aangepast aan de vraag, aldus Rubio.

vrijdag, 09 november 2018 11:42

Teamuitbreiding

Geschreven door

Bostik heeft onlangs zijn team in Nederland versterkt met een nieuwe kracht: John van Oers.

donderdag, 18 oktober 2018 16:03

Vijf vloeradviezen

Geschreven door

Thomsit heeft vijf adviezen voor veelvoorkomende situaties voor ontwikkeld, voor onder andere vloerrenovatie en traprenovatie binnen één dag. Deze adviezen zullen het werk gemakkelijker, sneller en schoner maken, is de verwachting.

Pagina 1 van 3