volg ons op: 

VLOEREN

vrijdag, 11 oktober 2019 10:08

Trendy én robuust

Geschreven door

Interface onthult Look Both Ways. Deze nieuwe collectie moet ontwerpers een trendy vloersysteem met de robuuste uitstraling van composietmaterialen zoals beton en terrazzo bieden. Dit wordt gecombineerd met de akoestiek, het onderhoud en de performancevoordelen van luxe vinyltegels (lvt) en tapijttegels.

donderdag, 03 oktober 2019 15:21

Vinylvloer zonder vinyl

Geschreven door

MeisterDesign is een zogenoemde vinylvloer zonder vinyl en volgens fabrikant Meister het woongezonde antwoord op traditionele vloeren van vinyl. De vloer beschikt over alle voordelen van een vinylvloer, maar dan zonder de ecologische en technische nadelen.

donderdag, 05 september 2019 16:19

Mooie en praktische vloer

Geschreven door

De rigid core-vloer Solcora van Mflor is een nieuw merk en een nieuwe productontwikkeling. Solcora is vergelijkbaar met een pvc-vloer, maar dan stijver en voorzien van een krachtige klikverbinding. Daarmee biedt de vloer dan ook de ideale oplossing voor een mooie en praktische vloer in iedere woon- en werkomgeving, aldus de fabrikant.

donderdag, 15 augustus 2019 14:11

Upgrade emco-entreematten

Geschreven door

Om met de entreemat nog meer het verschil te maken, heeft emco zijn profielmatseries Diplomaat en Marschall uitgebreid met de exclusieve Premium-series. Bij de Premium-series kan de klant nu kiezen uit meerdere typen schoonloop in vele onderscheidende kleuren. Zo is het ontwerp van de entree volledig volgens de wensen van de opdrachtgever te maken. De verschillende schoonloopinlages bieden naast de vele esthetische voordelen, de beste oplossing uit oogpunt van belasting, loopfrequentie, vocht- en vuilreductie en veiligheid, aldus emco.

donderdag, 11 juli 2019 09:34

Uitbreiding pvc-collectie

Geschreven door

Interfloor introduceert binnenkort de twee pvc-vinylcollecties Dynamic Marmo en Dynamic Wood Specials. Met deze twee aanvullingen bestaat de collectie Dynamic Black Tex Back van de leverancier inmiddels uit meer dan twintig dessins.

maandag, 17 juni 2019 10:43

Legsystemen voor designvloeren

Geschreven door

Designvloeren veroveren de badkamer. Thomsit speelt op deze trend in en introduceert hiervoor twee nieuwe legsystemen, inclusief de benodigde afdichtingslaag.

vrijdag, 14 juni 2019 09:30

Dementie in beeld door VR-bril

Geschreven door

Tarkett introduceert een Virtual Reality-tool die architecten en designers moet helpen bij het ontwerpen van leefruimtes voor mensen met dementie. Dankzij een filter in de VR-bril die de effecten van dementie nabootst, kunnen architecten en ontwerpers met eigen ogen ervaren hoe ruimtes kunnen worden geoptimaliseerd voor mensen met dementie.

dinsdag, 28 mei 2019 13:36

Introductie scheurvrije gietvloer

Geschreven door

EPI, Nederlands fabrikant van kunststof(giet)vloeren, voegt de gietvloer EPI Superbase toe aan het assortiment. Deze vloer is uitgerust met een speciaal membraan om scheurvorming te voorkomen wel 2,5 mm. De scheurvrije gietvloer moet een zekerheid van 99 procent bieden om scheuren op te vangen. Het systeem is geschikt voor nieuwbouwwoningen en appartementen, aangezien de vloer tot 20 dB contactgeluid reduceert.

maandag, 29 april 2019 15:15

Japans merk in Nederland

Geschreven door

Intercombi brengt het van oudsher bekende kwaliteitsmerk Tajima voor pvc-vloeren hernieuwd op de Nederlandse markt. Tajima is marktleider in pvc-vloeren in Japan en heeft jaren in de projectmarkten in Nederland een voorname plaats ingenomen. Het product word geroemd om de kwaliteit, aldus de Nederlandse leverancier.

maandag, 15 april 2019 13:59

Waterbestendige designvloer

Geschreven door

De designvloer Edition M5 Rigid is de nieuwe Rigid-Core-vloer in het assortiment van Meister. Deze waterbestendige vloer is dankzij de speciale dragerplaat van rigide polymeer zeer vormstabiel, een extra dempingslaag maakt hem tegelijkertijd aangenaam veerkrachtig, aldus de frabrikant.

donderdag, 11 april 2019 14:19

Nieuwe normen voor parketlijm

Geschreven door

De parketlijm Thomsit P 699 van Thomsit stelt nieuwe normen op het gebied van sterkte en lijmrilhardheid, aldus de fabrikant. Het combineert de voordelen van een tweecomponenten-pur-parketlijm met de verwerking van een-componentenlijm, is de belofte.

dinsdag, 09 april 2019 13:39

Tijdwinst met nieuwe primer

Geschreven door

Forbo Eurocol introduceert een nieuwe tweecomponenten-epoxyprimer, genaamd 023 Euroblock Fast, die snel droogt. Hierdoor kan na drie uur een tweede primerlaag worden aangebracht of kan de vloer op een andere wijze worden afgewerkt.

maandag, 01 april 2019 09:28

Forinn en Bosgoed: samen INTR.

Geschreven door

Forinn en Bosgoed, gespecialiseerde groothandels in professionele vloer- en raamafwerking hebben hun krachten gebundeld. De combinatie is per 1 april als één bedrijf actief onder de naam INTR.

Pagina 1 van 4