volg ons op: 

VLOEREN

vrijdag, 30 november 2018 15:46

Ondertapijt tegen uitglijders

Geschreven door

Een mooi karpet of vloerkleed kan een huis onder meer knus en gezellig maken. Het dan moet dan wel op zijn plaats blijven liggen en de bewoner moet er niet over uitglijden. Een antislip-ondertapijt kan daarbij helpen.

maandag, 26 november 2018 16:24

Meedenkende egalisatie

Geschreven door

Uzin Utz Nederland introduceert op 1 december de eerste egalisatie die meedenkt en door van kleur te veranderen laat weten wanneer de vloer legklaar is. Dankzij de kleurverandering van UZIN NC 111 BiColor kan de verwerker met het blote oog zien wanneer de vloer legklaar is, aldus de fabrikant. De snel drogende gipsegalisatie is geschikt voor laagdiktes tot 10 mm en geeft een extreem glad oppervlak voor het veilig leggen van textiele of elastische vloerbedekking.

vrijdag, 16 november 2018 15:42

Onderhoudspakketten nieuwe stijl

Geschreven door

Rubio introduceert nieuwe onderhoudspakketten. De uitstraling is nu in lijn met de huisstijl van de leverancier en de inhoud is aangepast aan de vraag, aldus Rubio.

vrijdag, 09 november 2018 11:42

Teamuitbreiding

Geschreven door

Bostik heeft onlangs zijn team in Nederland versterkt met een nieuwe kracht: John van Oers.

donderdag, 18 oktober 2018 16:03

Vijf vloeradviezen

Geschreven door

Thomsit heeft vijf adviezen voor veelvoorkomende situaties voor ontwikkeld, voor onder andere vloerrenovatie en traprenovatie binnen één dag. Deze adviezen zullen het werk gemakkelijker, sneller en schoner maken, is de verwachting.

vrijdag, 12 oktober 2018 14:08

Versterking voor Thomsit

Geschreven door

Albert Baars is sinds begin september het Nederlandse Thomsit-team komen versterken. Baars zal in de functie van commercieel technisch adviseur in de regio van Zuid en West Nederland voor klanten klaarstaan voor alle vragen met betrekking tot de vloertechnologie.

vrijdag, 28 september 2018 09:03

Opening vloerenshowroom

Geschreven door

Uipkes Houten Vloeren opent op dinsdag 2 oktober de deuren van de nieuwe showroom in Het Arsenaal te Naarden-Vesting. Dit is derde showroom van Uipkes, naast vestigingen in Alphen aan den Rijn en Amsterdam.

donderdag, 20 september 2018 16:07

Multifunctionele designvloeren

Geschreven door

Solcora-pvc-designvloeren combineren de voordelen van laminaat, echt hout of steen en pvc-klikvloeren in één product. Dit product wordt door Koninklijke Peitsman op de markt gebracht.

dinsdag, 11 september 2018 16:38

Geïnspireerd op speksteen

Geschreven door

Marmer is niet weg te denken uit het interieur. Daarom introduceert COEM Soap Stone, een collectie gemarmerde tegels geïnspireerd op speksteen, ook bekend als zeepsteen. 

vrijdag, 31 augustus 2018 14:02

Update voor laminaatcollectie

Geschreven door

Saffier is een private label van Forinn en bestaat uit een laminaat- en pvc-collectie. De Saffier laminaatcollectie heeft een update gekregen en is nieuw vormgegeven en aangepast aan de nieuwste trends en ontwikkelingen. 

vrijdag, 20 juli 2018 08:56

32 nieuwe kleuren voor de vloer

Geschreven door

Arturo Unique Flooring, een merk van Uzin Utz Nederland, brengt de Color Collection 2.0 uit waarin de kleuren zijn aangepast aan de nieuwste trends. 32 kleuren uit de Color Collection 1.0 van Arturo zijn vervangen door nieuwe kleuren die moeten aansluiten op de nieuwste trends. De kleuren die hun kracht door de jaren heen hebben bewezen, blijven behouden. De Color Collection is erop gericht om iedere ruimte en elk interieur door middel van een passende vloer de gewenste sfeer mee te geven. 

dinsdag, 10 juli 2018 15:41

Nieuw merk voor Mommersteeg

Geschreven door

De Zwitserse tapijtfabrikant Ruckstuhl uit Langenthal wordt per 1 juli geleid door een nieuw vierkoppig management team en de nieuwe distributiepartner voor Nederland, België en Luxemburg wordt per dezelfde datum Mommersteeg. 

donderdag, 05 juli 2018 14:55

Duurzaam alternatief

Geschreven door

De nieuwe pvc-collectie iD Supernature is volgens leverancier Desso Tarkett het meest duurzame en betaalbare alternatief voor een houten of betonnen vloer. Dankzij nieuwe digitale printtechniek zijn de pvc-stroken niet van echt hout of beton te onderscheiden, is de mening. Groot voordeel van een iD Supernature vloer is dat deze sterk is en geschikt voor intensief gebruik. 

Pagina 1 van 3