volg ons op: 

vrijdag, 18 mei 2018 08:48

Vloer voor ieder interieur

Geschreven door
Beoordeel dit item
(1 Stem)

De nieuwe collectie Egger-laminaatvloeren is vanaf heden verkrijgbaar bij Gelasta, de vloerengroothandel uit Genemuiden. Speciaal voor de Nederlandse markt selecteerde Gelasta uit alle stijlsoorten de zestig meest trendy decoren.

Dankzij deze grote diversiteit biedt Gelasta voor elke interieursfeer een bijpassende vloer, aldus de fabrikant. Ook volgt het assortiment de laatste trends, zoals vloeren met betonlook en visgraat. Daarbij zijn de toplagen harmonieus afgestemd op de vloer. Dit moet alle vloeren een natuurgetrouwe uitstraling geven. Het samengestelde assortiment Egger-vloeren van Gelasta bestaat uit vier verschillende formaten: Classic, Large, Kingsize en Long, met drie verschillende diktes (7, 8 en 10 mm). 

Uitnodigende display voor de consument 
Speciaal voor deze nieuwe collectie heeft Gelasta een nieuwe display ontwikkeld. Deze marketinguiting van twee bij twee meter werkt volgens het bedrijf zeer uitnodigend voor de consument. Elk decor heeft een eigen hoogwaardig afgewerkt staalbord, voorzien van een handvat. Op alle borden is een sfeerfoto zichtbaar. Zo kan de consument zich direct het eindresultaat inbeelden, is de belofte. 

www.egger.com / www.gelasta.nl

 

Gelezen: 377 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.