volg ons op: 

donderdag, 31 mei 2018 13:51

Extra focus op Nederland

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

F. Ball legt de basis voor een nieuwe samenwerking met distributeur Dersimo waarmee het bedrijf zijn activiteiten en distributie in de Nederlandse vloerenmarkt verder uitbreidt.

Als onderdeel van deze nieuwe samenwerking reisden de verkoop en marketingteams van Dersimo uit Maassluis naar het Engelse Staffordshire, voor een bezoek aan het hoofdkantoor van F. Ball waar de hi-tech-productie van de hoogwaardige vloerproducten plaatsvindt. Op het programma stonden onder andere een introductie, rondleiding en intensieve producttraining, waarbij een groot aantal vloervoorbereidingsproducten en vloerlijmen zelf uitgeprobeerd werden, in het trainingscentrum van F. Ball.
Deze ontwikkeling markeert een volgende stap in de groei van het Britse bedrijf in Nederland. Als belangrijke distributeur voor de producten van F. Ball worden de verkoop en marketingteams van Dersimo ondersteunt door de technische adviseurs van F. Ball.
Jonathan Goold, export businessmanager bij F. Ball is enthousiast: “Wij zijn erg betrokken bij de Nederlandse vloerenmarkt. Het ontwikkelen van onze relatie met Dersimo is een prominente stap in het bereiken van onze doelstellingen. We zien er naar uit deze samenwerking te versterken en in de toekomst nog meer vloerenstoffeerders van onze eersteklas vloerinstallatieproducten te voorzien.”

Gelezen: 374 keer Laatst aangepast op donderdag, 31 mei 2018 13:54

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.