volg ons op: 

vrijdag, 08 juni 2018 13:27

Uitbreiding pvc-collectie

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De Beautifloor PVC1-collectie is uitgebreid met de serie Artiste. Deze bestaat uit zes prachtige dessins en is uitgevoerd in extra brede planken. Dankzij de registered embossing zijn deze vloeren bijna niet meer van echte houten vloeren te onderscheiden. Ook is sprake van veel dessinvariatie, waardoor er een grote diversiteit is in de decoren met weinig herhalingen.

De pvc-planken hebben een dikte van 2,5 mm, waardoor de collectie geschikt is voor toepassing in winkels, kantoren en andere druk belopen ruimtes, aldus de leverancier. Bovendien is deze collectie geschikt voor particulier gebruik, met zelfs vijftien jaar garantie. De planken hebben een afmeting van 150 x 23 cm.  

Nieuw in de Province-serie
Ook de Province-serie is uitgebreid met vier splinternieuwe decoren. Deze 2 mm-collectie bestaat nu uit zes prachtige eigentijdse dessins. De serie is geschikt voor toepassing in woonkamers, slaapkamers en keukens. De planken hebben een afmeting van 1219 x 184 mm.

Voordelen 
Dankzij de trendsettende, fotorealistische dessins, voelbare oppervlakte structuren en royale afmetingen van de stroken, zijn pvc-designvloeren uit de serie Beautifloor toonaangevend, aldus Koninklijke Peitsman. Met de vele decoratieve verwerkingsmogelijkheden is er volop ruimte voor creativiteit. Door toepassing van decorstrips krijgt de vloer al een geheel andere 'look', maar ook legpatronen met bijvoorbeeld borderranden of visgraatmotieven geven de vloer een eigen karakter. Alle vloeren zijn waterbestendig en geschikt voor vloerverwarming- en vloerkoeling. Ook hebben ze een zeer aangenaam loopgeluid.

Gelezen: 430 keer Laatst aangepast op vrijdag, 08 juni 2018 14:02

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.