volg ons op: 

donderdag, 05 juli 2018 14:55

Duurzaam alternatief

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De nieuwe pvc-collectie iD Supernature is volgens leverancier Desso Tarkett het meest duurzame en betaalbare alternatief voor een houten of betonnen vloer. Dankzij nieuwe digitale printtechniek zijn de pvc-stroken niet van echt hout of beton te onderscheiden, is de mening. Groot voordeel van een iD Supernature vloer is dat deze sterk is en geschikt voor intensief gebruik. 

De basis voor de inrichting begint bij de vloer. Met de iD Supernature pvc-stroken kunnen gebruikers alle kanten op want er is een ruime keuze uit verschillende houtskleuren en elke strook is uniek qua houtprint. Door de natuurgetrouwe uitstraling past deze vloer perfect in de landelijke woonstijl, aldus Desso Tarkett. Met een visgraatmotief krijgt de stijl al snel een meer klassieke draai. Een nieuw stylingidee voor bijvoorbeeld in de hal of slaapkamer is om de visgraat pvc-stroken door te laten lopen op de wand als lambrisering. 

Gezelligheid in de open keuken
In de nieuwste woontrends is een houten(look) vloer de belangrijkste basis in de open keuken die overloopt naar de zitkamer. Zo wordt de totale sfeer warm en gezellig en wordt een ruimtelijk effect gecreëerd. Tegelijkertijd wordt deze meest ‘sociale’ plek in huis intensief gebruikt. Pvc-stroken zijn dan praktisch om toe te passen en niet van een echt parket te onderscheiden. In de iD Supernature-collectie hebben de pvc-stroken een lengte van 122 en zijn 20 cm breed. Combineer de naturelkleuren en materialen met zwarte accenten in meubelen en accessoires voor het actuele woonbeeld.

Gelezen: 354 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.