volg ons op: 

vrijdag, 16 november 2018 15:42

Onderhoudspakketten nieuwe stijl

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Rubio introduceert nieuwe onderhoudspakketten. De uitstraling is nu in lijn met de huisstijl van de leverancier en de inhoud is aangepast aan de vraag, aldus Rubio.

Omdat er steeds meer vraag is naar de RMC Surface Care heeft Rubio onderhoudspakket voor de meubelbranche hiervan voorzien. Zo weet de eindgebruiker wat er kan worden gebruikt voor het reiniging van keukens, meubels en trappen.

Vloeren
Het onderhoudspakket voor vloeren heeft een mogelijkheid erbij gekregen. Er kan nu ook worden aangeven dat er in plaats van de RMC Refresh Spray een RMC Universal Maintenance Oil moet worden toegevoegd aan het pakket. De RMC Universal Maintenance Oil is licht filmvormend en geeft een zacht satin glans af aan de Rubio Monocoat afwerking en wordt om die reden regelmatig gebruikt op hardhoutsoorten.

Meubels en trappen
Het onderhoudspakket meubels en trappen zal Rubio vanaf 20 november gaan leveren met de RMC Surface Care. Ook hier kan worden aangegeven dat er in plaats van de RMC Refresh Spray een RMC Universal Maintenance Oil moet worden toegevoegd aan het pakket.

Gelezen: 280 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.