volg ons op: 

donderdag, 27 december 2018 09:48

Mooiste stand

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Het Nederlandse Skygate en het Zwitsers Bauwerk Parkett presenteerden zich samen op lifestylebeurs Masters of LXRY die begin december werd gehouden. In hun stand op de beurs lieten zij zien wat de juiste combinatie van stalen binnendeuren en hoogwaardige vloeren voor de sfeer en uitstraling van een interieur kan betekenen. En dat is gelukt, want de stand is uitgeroepen tot mooiste van de beurs.

“Echte luxe betekent ruimte, licht en genieten van hoogwaardige materialen. Dit begint met de vloer, de deuren, ramen en afwerking. Hierin hebben Skygate en Bauwerk elkaar helemaal gevonden”, vertelt Bauwerk-vertegenwoordiger Joost de Bruijn. “Bauwerk-vloeren worden al meer dan tachtig jaar gefabriceerd, het is dé kwaliteitsvloer in het genre van luxe houten parketvloeren. Er zijn 350 varianten, allemaal goed voor jaren woongenot. Om de kwaliteit te waarborgen vertegenwoordigen alleen speciaal geselecteerde dealers Bauwerk in Nederland.”

Wereldwijd
Producten van Bauwerk Parkett zie je wereldwijd terug in talloze luxe hotels, restaurants, winkels, musea-en overheidsgebouwen. De van oorsprong Zwitserse vloeren worden aangeboden in verschillende prijssegmenten. Iedere lijn heeft door de eigen uitstraling en specifieke mogelijkheden qua kleurkeuze en afwerkingen een eigen identiteit.

Gelezen: 236 keer Laatst aangepast op donderdag, 27 december 2018 09:50

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.