volg ons op: 

donderdag, 11 april 2019 14:19

Nieuwe normen voor parketlijm

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De parketlijm Thomsit P 699 van Thomsit stelt nieuwe normen op het gebied van sterkte en lijmrilhardheid, aldus de fabrikant. Het combineert de voordelen van een tweecomponenten-pur-parketlijm met de verwerking van een-componentenlijm, is de belofte.

Met Thomsit P 699 moeten alle massieve houtsoorten op betrouwbare en uiterst professionele wijze gelegd worden elegd. Hiertoe maakt Thomsit gebruik van silaan-gemodificeerde polymeerlijmen (SMP). Deze een-componentproducten zijn watervrij, nemen de luchtvochtigheid op en harden uit tot een elastische lijmfilm. Ze kunnen gemakkelijk uitgestreken worden, zijn oplosmiddelvrij en gedurende lange tijd verwerkbaar. Deze productvoordelen benut Thomsit bij de nieuwe SMP-parketlijm P 699 en combineert ze met de voordelen van een tweecomponenten-pur-parketlijm. Zodoende beschikt de parketlijm Thomsit P 699 over een grote sterkte en een schuifvaste, harde lijmril - zonder weekmakers. Verdere voordelen: De lijm kan snel en eenvoudig verwerkt worden, is oplosmiddelvrij en uiterst emissie-arm.
Thomsit P 699 is gecertificeerd conform DIN EN 17178. Parketleggers kunnen hiermee alle soorten parkethout, massieve en meerlaagse planken, staaf-, mozaïek- en meerlaags parket alsmede hoogkantlamellen over het volledige oppervlak verlijmen.

Gelezen: 249 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.