volg ons op: 

maandag, 15 april 2019 13:59

Waterbestendige designvloer

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De designvloer Edition M5 Rigid is de nieuwe Rigid-Core-vloer in het assortiment van Meister. Deze waterbestendige vloer is dankzij de speciale dragerplaat van rigide polymeer zeer vormstabiel, een extra dempingslaag maakt hem tegelijkertijd aangenaam veerkrachtig, aldus de frabrikant.

Dankzij het praktische Multiclic-systeem kan de vloer zwevend worden gelegd, op licht oneffen ondervloeren evenals op oude vloerbedekkingen zoals tegels. Bovendien is de vloer met zijn geringe opbouwhoogte van 4,5 mm (5,5 mm met geïntegreerde contactgeluiddempende onderlaag) bij geschikt voor renovaties.  De planken hebben ondanks de hoge stabiliteit een gering oppervlaktegewicht. Daardoor zijn ze eenvoudig te vervoeren en te verwerken, is de belofte,

Geen overgangsprofielen
De nieuwe designvloer kan zonder dilatatievoeg worden gelegd op 15 x 10 m en heeft ook bij het passeren van deuren geen overgangsprofielen nodig. Hij is geschikt voor warmwater-vloerverwarming, kan in serres worden toegepast en is verkrijgbaar in acht fraaie decors. Deze nieuwe collectie is vanaf juni verkrijgbaar in de handel.

Gelezen: 241 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.