volg ons op: 

dinsdag, 28 mei 2019 13:36

Introductie scheurvrije gietvloer

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

EPI, Nederlands fabrikant van kunststof(giet)vloeren, voegt de gietvloer EPI Superbase toe aan het assortiment. Deze vloer is uitgerust met een speciaal membraan om scheurvorming te voorkomen wel 2,5 mm. De scheurvrije gietvloer moet een zekerheid van 99 procent bieden om scheuren op te vangen. Het systeem is geschikt voor nieuwbouwwoningen en appartementen, aangezien de vloer tot 20 dB contactgeluid reduceert.


De gietvloer EPI Superbase bestaat uit een of meer onderlagen, een gietlaag en een matte aflak. De vloer is aan te brengen over een bestaande (tegel)vloer of in combinatie met vloerverwarming, wat moet zorgen voor extra comfort. Naast deze comfortabele eigenschappen is de gietvloer nagenoeg onderhoudsvrij en kleurvast, aldus de leverancier. Zonlicht zorgt namelijk niet voor vergeling of verkleuring. En met een gemiddelde levensduur van veertig jaar is de EPI Superbase-gietvloer geschikt voor bijvoorbeeld kantoor- en winkelinrichtingen.

Strakke of natuurlijke uitstraling

De EPI Superbase-gietvloer biedt een scala aan kleuren en diverse kleurcombinaties; van Scandinavisch clean tot kleurrijke Afrikaanse tinten. EPI heeft hiervoor de EPI Colour Collection ontwikkeld met een pallet van Solid- en Blend-kleuren. Een Solid-kleur betreft één kleur voor een strakke uitstraling, een Blend-kleur een mix van twee kleuren voor een natuurlijke betonuitstraling.

Gelezen: 259 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.