volg ons op: 

donderdag, 11 juli 2019 09:34

Uitbreiding pvc-collectie

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Interfloor introduceert binnenkort de twee pvc-vinylcollecties Dynamic Marmo en Dynamic Wood Specials. Met deze twee aanvullingen bestaat de collectie Dynamic Black Tex Back van de leverancier inmiddels uit meer dan twintig dessins.

Ter uitbreiding van pvc-vinylcollectie Dynamic Wood volgt de variant Specials met twee exclusieve en realistische houtdessins. Het patroon is een in het oog springende visgraat in combinatie met een elegant plankdessin. Dynamic Wood Specials kan, in tegenstelling tot echt hout en laminaat, in vrijwel iedere ruimte in huis worden gelegd. Ook in de keuken en badkamer, omdat deze naadloze vloer makkelijk in het gebruik is en tegen water kan.

Comeback marmer
De Introductie van Dynamic Marmo speelt in op de comeback van marmer in het interieur. Met Dynamic Marmo is het luxe gevoel van marmer ook te verwezenlijken door middel van een gebruiks- en onderhoudsvriendelijke vloer, aldus Interfloor.
Marmer is al eeuwenlang een pareltje op de vloer vanwege zijn exclusieve en elegante karakter. Dynamic marmo moet hetzelfde gevoel van klasse en stijl geven, met alle voordelen van pvc-vinyl. De collectie is verkrijgbaar in vijf natuurlijke kleuren! 

Gelezen: 321 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.