volg ons op: 

donderdag, 15 augustus 2019 14:11

Upgrade emco-entreematten

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Om met de entreemat nog meer het verschil te maken, heeft emco zijn profielmatseries Diplomaat en Marschall uitgebreid met de exclusieve Premium-series. Bij de Premium-series kan de klant nu kiezen uit meerdere typen schoonloop in vele onderscheidende kleuren. Zo is het ontwerp van de entree volledig volgens de wensen van de opdrachtgever te maken. De verschillende schoonloopinlages bieden naast de vele esthetische voordelen, de beste oplossing uit oogpunt van belasting, loopfrequentie, vocht- en vuilreductie en veiligheid, aldus emco.

De vormgeving van de entree is het visitekaartje van een gebouw. Met de Premium-entreematten komt emco naar eigen zeggen tegemoet aan de vraag naar individuele ontwerpen. Naast de mogelijkheden van rubber-, cassetteborstel- en textielborstelinlagen met de Original-entreematten, biedt emco nu met de Premium-entreematten zes verschillende schoonloopinlagen. De Maximus-inlage is al bekend, maar daar komen nu ook de Aero-, Care-, Conform-, Innova- en Outdoor-inlagen bij. Elke inlage heeft een eigen structuur en is functioneel inzetbaar voor velerlei binnen- en  buitentoepassingen. 
Daarbij biedt de Maximus-inlage en de Outdoor-inlage de additionele mogelijkheid om een logo of ander ontwerp in de entreemat te integreren. De huidige series Diplomaat en Marschall zullen blijven bestaan, echter qua naam veranderen in Diplomaat Original en Marschall Original. Zo kan emco zich duidelijk met deze twee series onderscheiden.

Gelezen: 273 keer Laatst aangepast op dinsdag, 27 augustus 2019 15:41

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.