volg ons op: 

redactie

donderdag, 15 augustus 2019 14:11

Upgrade emco-entreematten

Om met de entreemat nog meer het verschil te maken, heeft emco zijn profielmatseries Diplomaat en Marschall uitgebreid met de exclusieve Premium-series. Bij de Premium-series kan de klant nu kiezen uit meerdere typen schoonloop in vele onderscheidende kleuren. Zo is het ontwerp van de entree volledig volgens de wensen van de opdrachtgever te maken. De verschillende schoonloopinlages bieden naast de vele esthetische voordelen, de beste oplossing uit oogpunt van belasting, loopfrequentie, vocht- en vuilreductie en veiligheid, aldus emco.

maandag, 15 juli 2019 15:05

Zoektocht naar mooi licht

Interieurmerk Luxaflex is gestart met de nieuwe campagne Beauty of Light. De producent van raambekleding organiseert een fotografiewedstrijd en roept Nederlanders op om lichtinval op een unieke manier vast te leggen. Voor de campagne wordt samengewerkt met interieur-, design- en fotografie-influencers op Instagram. De hoofdprijs is een reis naar het mooiste licht ter wereld: het Noorderlicht.

donderdag, 11 juli 2019 09:45

Innovatieve raambekleding

Luxaflex introduceert het nieuwe innovatieve doek M-Screen Ultimetal. Deze raambekleding neemt externe factoren zoals lichtschittering op een laptopscherm of wisselende temperaturen weg door de gemetalliseerde achterzijde. Zo is deze bekleding uitermate geschikt voor kantoren en publieke gebouwen.donderdag, 11 juli 2019 09:34

Uitbreiding pvc-collectie

Interfloor introduceert binnenkort de twee pvc-vinylcollecties Dynamic Marmo en Dynamic Wood Specials. Met deze twee aanvullingen bestaat de collectie Dynamic Black Tex Back van de leverancier inmiddels uit meer dan twintig dessins.

maandag, 08 juli 2019 15:38

Tweede editie Evolution Fair

De tweede editie van Evolution Fair vindt plaats op 4 en 5 september op het Westergasterrein in Amsterdam. Bedrijven uit de hele wereld zullen hier hun nieuwste dessins tonen, aldus de organisatie.

maandag, 08 juli 2019 10:31

Hollandsch Slapen 2019

Kasteel Groeneveld is zoals gebruikelijk het decor voor Hollandsch Slapen 2019, dat op zondag 1, maandag 2 en dinsdag 3 september 2019 wordt gehouden. De buitenplaats Kasteel Groeneveld is gebouwd in de 18de eeuw en maakt onderdeel uit van een 130 hectare groot, bosrijk landgoed. Het is gelegen pal naast de A1 in Baarn.

donderdag, 04 juli 2019 08:36

MoOD& & Indigo geannuleerd

De internationale textielvakbeursen MoOD & Indigo, die van 10 tot en met 12 september in Tour & Taxis Brussel gehouden zouden worden, gaan niet door. Dit heeft beursorganisator Easyfairs bekendgemaakt.

vrijdag, 28 juni 2019 15:05

'Creative Heroes' bekend

In de Undercurrent in Amsterdam Noord zijn gisteravond de zes Creative Heroes Awards uitgereikt. Uit alle winnaars werd Lex Hoefsloot door het publiek uitgeroepen tot grote winnaar, hij kreeg uit handen van Petran van Heel van ABN Amro de Super Hero Award uitgereikt.

maandag, 17 juni 2019 10:43

Legsystemen voor designvloeren

Designvloeren veroveren de badkamer. Thomsit speelt op deze trend in en introduceert hiervoor twee nieuwe legsystemen, inclusief de benodigde afdichtingslaag.

vrijdag, 14 juni 2019 09:32

MBO voor Holland Haag

Holland Haag is na een Management Buy Out (MBO) in handen gekomen van Agaath den Heijer en Rob Appel. Op 29 mei hebben zij samen 100 procent van de aandelen overgenomen van Bob Bruijn.

Pagina 1 van 22