volg ons op: 

redactie

maandag, 10 december 2018 09:23

Eerste experience center

Decorette heeft maandag 3 december zijn eerste experience center geopend in de Woonindustrie in Nieuwegein. Met het vernieuwende centrum toont Decorette naar eigen zeggen al zijn innovatieve en technisch geavanceerde mogelijkheden. Inspireren en informeren, dat is wat het experience center moet doen. Decorette-ondernemers kunnen de ruimte gebruiken om consumenten optimaal te bedienen.

vrijdag, 30 november 2018 15:46

Ondertapijt tegen uitglijders

Een mooi karpet of vloerkleed kan een huis onder meer knus en gezellig maken. Het dan moet dan wel op zijn plaats blijven liggen en de bewoner moet er niet over uitglijden. Een antislip-ondertapijt kan daarbij helpen.

vrijdag, 30 november 2018 15:20

Jaarlijkse machineactie

Dit jaar lanceert Peitsman wederom zijn jaarlijkse machine actie. Van maandag 26 november t/m vrijdag 14 december kunnen klanten een aantal geselecteerde machines extra voordelig aanschaffen.

vrijdag, 30 november 2018 15:18

Sneller textuur aanbrengen

Trechterpistolen zijn populair om een grote variatie aan verschillende textuurcoatings te verspuiten. Ze zijn eenvoudig in gebruik, gemakkelijk mee te nemen en veelzijdig qua toepassingen. De traditionele pistolen bestaan al jaren. Graco brengt nu een verbeterde variant van deze pistolen op de markt.

maandag, 26 november 2018 16:24

Meedenkende egalisatie

Uzin Utz Nederland introduceert op 1 december de eerste egalisatie die meedenkt en door van kleur te veranderen laat weten wanneer de vloer legklaar is. Dankzij de kleurverandering van UZIN NC 111 BiColor kan de verwerker met het blote oog zien wanneer de vloer legklaar is, aldus de fabrikant. De snel drogende gipsegalisatie is geschikt voor laagdiktes tot 10 mm en geeft een extreem glad oppervlak voor het veilig leggen van textiele of elastische vloerbedekking.

vrijdag, 16 november 2018 15:42

Onderhoudspakketten nieuwe stijl

Rubio introduceert nieuwe onderhoudspakketten. De uitstraling is nu in lijn met de huisstijl van de leverancier en de inhoud is aangepast aan de vraag, aldus Rubio.

vrijdag, 16 november 2018 15:37

Feestelijke avond

Bauhaus Venlo organiseert op zaterdag 24 november een feestavond voor alle bouwprofessionals uit de regio, zoals timmerlieden, schilders, stukadoors, metselaars, loodgieters en andere bouw- en montagespecialisten. Het wordt een feestelijke avond, waarbij een potje darten en een biertje kan worden gedronken, maar waarbij ook aan de inhoud is gedacht. Zo geven verschillende grote merken, zoals Knauf, Wijzonol, Eurocol en Berdal, demonstraties van hun nieuwste professionele apparatuur en producten op het Prof Event.

maandag, 12 november 2018 13:10

Jubilaris trakteert

INretail bezoekt rond 16 november honderden winkels in heel Nederland en trakteert de ondernemer en zijn team op een verrassing. De brancheorganisatie haakt aan op de landelijke Dag van de Ondernemer van MKB Nederland. INretail toont met deze actie naar eigen zeggen dat winkels de echte smaakmakers van Nederland zijn. Het is tegelijk een van de feestelijke activiteiten rond het honderdjarig bestaan van de branchevereniging.

vrijdag, 09 november 2018 11:42

Teamuitbreiding

Bostik heeft onlangs zijn team in Nederland versterkt met een nieuwe kracht: John van Oers.

maandag, 29 oktober 2018 13:48

Veertigjarig bestaan Hästens

Sinds de introductie van de iconische blauw-witte ruit staat het patroon al veertig jaar symbool voor het vakmanschap en de hoge kwaliteit van Hästens. Om deze mijlpaal te vieren introduceert de producent van ’s werelds beste handgemaakte bedden de limited Anniversary Edition-bedden, geïnspireerd op de blauw-witte print. De bedden, waar er slechts 5.000 van vervaardigd zijn, zijn beschikbaar in tien verschillende Hästens-modellen en zijn verkrijgbaar in de Nederlandse Hästens Stores.

Pagina 1 van 17