volg ons op: 

redactie

vrijdag, 14 juni 2019 09:32

MBO voor Holland Haag

Holland Haag is na een Management Buy Out (MBO) in handen gekomen van Agaath den Heijer en Rob Appel. Op 29 mei hebben zij samen 100 procent van de aandelen overgenomen van Bob Bruijn.

vrijdag, 14 juni 2019 09:30

Dementie in beeld door VR-bril

Tarkett introduceert een Virtual Reality-tool die architecten en designers moet helpen bij het ontwerpen van leefruimtes voor mensen met dementie. Dankzij een filter in de VR-bril die de effecten van dementie nabootst, kunnen architecten en ontwerpers met eigen ogen ervaren hoe ruimtes kunnen worden geoptimaliseerd voor mensen met dementie.

maandag, 03 juni 2019 16:46

Hunter Douglas op overnamepad

Hunter Douglas, vooral bekend van Luxaflex, heeft vorige week Copaco uit Bavikhove, tevens de moeder van Ntgrate, overgenomen.

maandag, 03 juni 2019 09:01

Fineerlijn wint beursaward

Decospan heeft onlangs op Interzum Keulen het nieuwe gamma Woodcoustics gelanceerd. Dit zijn akoestisch absorberende fineerproducten voor de interieurbouw.

dinsdag, 28 mei 2019 13:36

Introductie scheurvrije gietvloer

EPI, Nederlands fabrikant van kunststof(giet)vloeren, voegt de gietvloer EPI Superbase toe aan het assortiment. Deze vloer is uitgerust met een speciaal membraan om scheurvorming te voorkomen wel 2,5 mm. De scheurvrije gietvloer moet een zekerheid van 99 procent bieden om scheuren op te vangen. Het systeem is geschikt voor nieuwbouwwoningen en appartementen, aangezien de vloer tot 20 dB contactgeluid reduceert.

vrijdag, 24 mei 2019 10:20

Decospan wint twee awards

Decospan heeft twee productawards gewonnen op de beurs Interzum: zowel het nieuwe Querkus Vintage Intense als Woodcoustics sleepten de prijs ‘high product quality’ in de wacht.

donderdag, 09 mei 2019 12:49

Fusie Euretco Wonen

De twee Nederlandse retail service organisaties (RSO) Euretco Wonen en VME Nederland bundelen hun krachten. Vanaf 1 juli 2019 ontstaat hiermee de Woon Retail Groep, dat de de grootste en krachtigste Nederlandse RSO voor zelfstandige mkb-bedrijven die actief zijn in de wonen- en keukenbranche moet worden.

donderdag, 02 mei 2019 09:54

Lichte werkhandschoen

Showa introduceert met distributiepartner Wiltec de griphandschoen 382. Met deze siliconenvrije montage- en assemblage handschoen worden vingerafdrukken op metaal, glas en andere ondergronden voorkomen en dat moet veel minder kans geven op afkeur in kritische productieprocessen.

maandag, 29 april 2019 15:15

Japans merk in Nederland

Intercombi brengt het van oudsher bekende kwaliteitsmerk Tajima voor pvc-vloeren hernieuwd op de Nederlandse markt. Tajima is marktleider in pvc-vloeren in Japan en heeft jaren in de projectmarkten in Nederland een voorname plaats ingenomen. Het product word geroemd om de kwaliteit, aldus de Nederlandse leverancier.

donderdag, 18 april 2019 14:53

Verfassortiment vernieuwd

Rigo Verffabriek brengt vanaf 29 april een compleet vernieuwd Royl-assortiment. Niet alleen hebben de verpakkingen een nieuw uiterlijk gekregen, zo zijn ook bestaande producten slimmer verpakt en nieuwe producten toegevoegd en gaat een groot deel van de Aquamarijn-olieproducten voortaan verder onder de naam Royl.

Pagina 1 van 21