volg ons op: 

INTERIEURTEXTIEL

maandag, 03 juni 2019 16:46

Hunter Douglas op overnamepad

Geschreven door

Hunter Douglas, vooral bekend van Luxaflex, heeft vorige week Copaco uit Bavikhove, tevens de moeder van Ntgrate, overgenomen.

donderdag, 18 april 2019 14:45

‘Behang van de toekomst’

Geschreven door

“De nieuwe standaard in wandbekleding.” Zo noemt Probo de nieuwe WalltexPro, het textielbehang met pigmentinkt op waterbasis dat ze het bedrijf recent aan het assortiment heeft toegevoegd.

maandag, 15 april 2019 10:40

Kleurrijke verzameling

Geschreven door

The Romo Group presenteert en de Mokolo Outdoor-collectie. Deze collectie bestaat uit een kleurrijke verzameling outdoordesigns.

donderdag, 04 april 2019 15:36

‘Roze is goed te combineren’

Geschreven door

Glamour is terug in het interieur. Boutique hotels zijn hot en in de woonwereld glanst ‘boudoir chique’ je tegemoet. Poederachtige pastels en ‘nude’-tinten gecombineerd met een donkere kleur, geven een spannend en stijlvol effect. Het nieuwe roze bed ‘Pink Blossom’ van Nilson Beds moet dan ook de basis vormen voor een prachtig statement in de slaapkamer.

dinsdag, 02 april 2019 14:30

Diversiteit in kleur en structuur

Geschreven door

Vescom introduceert vier nieuwe dessins vinylwandbekleding: Watson, Lismore, Jarvis en Puccini. Mat, stoer, chique en vriendelijk, aldus het bedrijf. De grote diversiteit aan dessins is kenmerkend voor deze introductie. Het kleuraanbod moet perfect aansluiten bij de materialiteit.

maandag, 11 maart 2019 13:14

Metallic toverbehang

Geschreven door

Farrow & Ball brengt deze lente een aantal behangdesigns uit in nieuwe metaalachtige kleuren. De collectie met 25 soorten behang zal bestaan uit negen van de meest geliefde en opvallende ontwerpen van het merk: Lotus, Tessella, Gable, Enigma, Tourbillon, Bamboo, Ringwold, Amime en Yukutori.

dinsdag, 05 maart 2019 13:39

NK Interieuradviseur

Geschreven door

Op 8 en 9 maart vindt het nationaal kampioenschap voor interieuradviseur plaats in Woonmall Alexandrium in Rotterdam. Twee dagen lang strijden twaalf mbo-studenten van diverse scholen uit heel Nederland tegen elkaar om de beste interieuradviseur van Nederland te worden. De wedstrijd wordt georganiseerd door het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam in samenwerking met WorldSkills Netherlands en Woonmall Alexandrium.

vrijdag, 01 maart 2019 14:20

‘Kinderspel’-behang

Geschreven door

Bostik lanceert dit voorjaar de nieuwe Glasvezellijm Premium. Met deze wandlijm moet het behangen van glasvezelbehang kinderspel worden.

donderdag, 24 januari 2019 15:41

Twee leveranciers in één

Geschreven door

Prints van Oranje en Leoxx zijn sinds begin dit jaar volledig tot één geheel gevormd. De bedoeling is dat dit leidt tot een betere bediening van klanten en een betere kruisbestuiving binnen het productportfolio.

maandag, 24 december 2018 11:31

Dekbedovertrek voor ziekenhuis

Geschreven door

Op verzoek van het Amsterdamse ziekenhuis UMC mocht Snurk een nieuw patiëntendekbed ontwikkelen. Het bedrijf bedacht naar eigen zeggen iets waarmee het nieuwe dekbed op meer dan één manier warmte geeft aan de patiënt.

vrijdag, 30 november 2018 15:18

Sneller textuur aanbrengen

Geschreven door

Trechterpistolen zijn populair om een grote variatie aan verschillende textuurcoatings te verspuiten. Ze zijn eenvoudig in gebruik, gemakkelijk mee te nemen en veelzijdig qua toepassingen. De traditionele pistolen bestaan al jaren. Graco brengt nu een verbeterde variant van deze pistolen op de markt.

donderdag, 18 oktober 2018 15:59

Onderneming van het Jaar

Geschreven door

De moederorganisatie van Easyfairs Evenementenhal – het Belgische Easyfairs – is uitgeroepen tot ‘Onderneming van het Jaar’ 2018 in België. Deze prestigieuze award wordt al sinds 1996 uitgereikt aan de ‘absolute elite’ van de Belgische bedrijfswereld. Een onafhankelijke jury van specialisten kende de award dit jaar toe aan Easyfairs op basis van criteria als strategische focus, innovatie, openheid naar de wereld toe, voorbeeldig management, sterk beheer en financiële prestaties. De award is een initiatief van de krant L’Echo, Ernst & Young en BNP Paribas Fortis.

vrijdag, 12 oktober 2018 14:14

Levensreddende horren

Geschreven door

Eind september reisde Luxaflex af naar het Afrikaanse Malawi. Het bedrijf zet zijn kennis over insectenwering al jaren in bij het bestrijden van malaria in Malawi. Jaarlijks worden horren in gezondheidscentra en kraamklinieken geplaatst en gecontroleerd, zodat zwangere vrouwen en pasgeborenen, die het meest vatbaar zijn voor de malariamug, extra worden beschermd.

Pagina 1 van 3