volg ons op: 

INTERIEURTEXTIEL

donderdag, 24 januari 2019 15:41

Twee leveranciers in één

Geschreven door

Prints van Oranje en Leoxx zijn sinds begin dit jaar volledig tot één geheel gevormd. De bedoeling is dat dit leidt tot een betere bediening van klanten en een betere kruisbestuiving binnen het productportfolio.

maandag, 24 december 2018 11:31

Dekbedovertrek voor ziekenhuis

Geschreven door

Op verzoek van het Amsterdamse ziekenhuis UMC mocht Snurk een nieuw patiëntendekbed ontwikkelen. Het bedrijf bedacht naar eigen zeggen iets waarmee het nieuwe dekbed op meer dan één manier warmte geeft aan de patiënt.

vrijdag, 30 november 2018 15:18

Sneller textuur aanbrengen

Geschreven door

Trechterpistolen zijn populair om een grote variatie aan verschillende textuurcoatings te verspuiten. Ze zijn eenvoudig in gebruik, gemakkelijk mee te nemen en veelzijdig qua toepassingen. De traditionele pistolen bestaan al jaren. Graco brengt nu een verbeterde variant van deze pistolen op de markt.

donderdag, 18 oktober 2018 15:59

Onderneming van het Jaar

Geschreven door

De moederorganisatie van Easyfairs Evenementenhal – het Belgische Easyfairs – is uitgeroepen tot ‘Onderneming van het Jaar’ 2018 in België. Deze prestigieuze award wordt al sinds 1996 uitgereikt aan de ‘absolute elite’ van de Belgische bedrijfswereld. Een onafhankelijke jury van specialisten kende de award dit jaar toe aan Easyfairs op basis van criteria als strategische focus, innovatie, openheid naar de wereld toe, voorbeeldig management, sterk beheer en financiële prestaties. De award is een initiatief van de krant L’Echo, Ernst & Young en BNP Paribas Fortis.

vrijdag, 12 oktober 2018 14:14

Levensreddende horren

Geschreven door

Eind september reisde Luxaflex af naar het Afrikaanse Malawi. Het bedrijf zet zijn kennis over insectenwering al jaren in bij het bestrijden van malaria in Malawi. Jaarlijks worden horren in gezondheidscentra en kraamklinieken geplaatst en gecontroleerd, zodat zwangere vrouwen en pasgeborenen, die het meest vatbaar zijn voor de malariamug, extra worden beschermd.

vrijdag, 28 september 2018 13:34

Instagrammable interieur

Geschreven door

Als je niet hashtagwaardig bent, kun je het als horecabedrijf tegenwoordig wel vergeten. Gasten nemen eerst een foto van hun gerecht, dan pas een hap. En ja, ook het interieur moet instagrammable zijn. Prints van Oranje zorgt er naar eigen zeggen voor dat een horecabedrijf in de juiste feeds belandt, met tapijten, stoffen, vinyl, behang en gordijnen, bedrukt met eigen ontwerp.

dinsdag, 11 september 2018 09:17

Trendy en functioneel

Geschreven door

Voor iedereen die het klassieke voilegordijn in hun huis of kantoor beu is, maar wel de privacy wil beschermen, het kantoor wil verkoelen of de laatste trend in raamdecoratie wil volgen, is er nu Squid van het Belgische Lampe Textile. 

vrijdag, 07 september 2018 13:39

Ethisch én esthetisch

Geschreven door

Actrice, filmmaker en sociaal entrepreneur Hanna Verboom en ondernemers Petra van Roon en Michiel van Heusden lanceerden onlangs het nieuwe lifestylemerk Palais. Zij combineren hun ervaring en kennis vanuit jarenlang productontwerp, werken aan eerlijke productie in India en storytelling om een alternatief te bieden op het gebied van luxe interieur.

vrijdag, 20 juli 2018 08:43

Uitgesproken in vorm en kleur

Geschreven door

Na een succesvolle eerste collectie breiden Amsterdams interieurmerk FEST en textielontwerper Mae Engelgeer hun samenwerking uit met zes nieuwe ontwerpen. Waar de bestaande CRUSH-collectie minimalistisch van aard is, is deze nieuwe samenwerking meer uitgesproken qua vorm en kleur. Mae Engelgeer: “CRUSH voelde als een eerste verliefdheid, met CORE komen we tot de kern.”

donderdag, 12 juli 2018 11:58

Nieuwe generatie raambekleding

Geschreven door

Sinds 1 juli is het bedieningssysteem PowerView Motorisation van Luxaflex verkrijgbaar in een vernieuwde versie. Een van de vernieuwingen is dat de PowerView Hub van dit bedieningssysteem nog gemakkelijker verbinding met andere slimme systemen in huis maakt, bijvoorbeeld met Google Home of Amazon Alexa. Hierdoor is het mogelijk om de raambekleding via spraak te besturen. Ook zijn er drie extra kleuren van de Pebble Remote toegevoegd en is een nieuw model van de PowerView Repeater beschikbaar.

dinsdag, 03 juli 2018 13:33

Nieuwe voorzitter BNS Crisp

Geschreven door

Carin Frijters is op 5 juni 2018 door de leden van BNS Crisp gekozen tot nieuwe voorzitter. Zij volgt Yvonne Kleber op. De afgelopen zes jaar heeft Yvonne de beroepsvereniging geprofessionaliseerd en naar een hoger plan getild, aldus de organisatie. 

donderdag, 28 juni 2018 16:52

Nieuwe cao Retail non-food

Geschreven door

Er komt een nieuwe cao voor 170.000 medewerkers in de retail non-food. Deze loopt tot 1 januari 2021. De VGT, Vereniging Grootwinkelbedrijf Textiel is met 18.000 medewerkers een nieuwe partner in deze cao. 

donderdag, 21 juni 2018 09:14

Intirio 2019 gaat wél door

Geschreven door

Ondanks eerdere berichtgeving, vindt Intirio 2019 wel degelijk plaats. De organisatie van het evenement zegt hiermee te voldoen aan de vraag van de interieurbranche. De beurs zal plaatsvinden van zondag 27 tot en met 29 januari 2019; drie dagen dus in plaats van vier.

Pagina 1 van 2