volg ons op: 

INTERIEURTEXTIEL

donderdag, 03 oktober 2019 15:23

Overkoepelende paraplu

Geschreven door

Onder de paraplu ‘by Holland Haag’ worden de merken Catch, Cosi en Cachet gelanceerd. Met deze merkopbouw kan Holland Haag naar eigen zeggen deze collecties beter positioneren in de markt. Dankzij een actief marketingbeleid, zowel online als op de winkelvloer, moeten de stoffen beter zichtbaar worden en moet het eenvoudiger worden om de beleving rond raamdecoratie over te brengen op de consument.

dinsdag, 17 september 2019 16:52

Event voor textielprinten

Geschreven door

TTS - de specialist in transfer printmedia en groot formaat bedrukbaar textiel - presenteert op vrijdag 4 oktober 2019  voor het eerst in de Benelux de HP Stitch S1000. Dit doet het bedrijf tijdens het HP Stitch Benelux Event in zijn vestiging in Moordrecht. Tijdens dit event krijgen textielprofessionals tussen 15.00 en 19.00 uur de gelegenheid om alle nieuwe HP Stitch-textielprinters aan het werk te zien. Naast de S1000 zijn ook de S500 en S300 te bewonderen en zal ook het transferproces op de aanwezige Monti Antonio transferkalander worden gedemonstreerd.

maandag, 09 september 2019 15:32

‘Succesvolle editie’

Geschreven door

Bijna 300 bedrijven bezochten van 1 tot en met 3 september de beurs Hollandsch Slapen in Baarn. Kasteel Groeneveld was opnieuw het decor van dit slaapevenement. De organisatie spreekt van een prima sfeer tijdens een succesvolle editie.

dinsdag, 27 augustus 2019 15:37

Slapen op plastic afval

Geschreven door

Elk jaar komt er 12 miljoen ton plastic de oceanen terecht. 75 procent van dit plastic afval is verborgen onder het wateroppervlak. Ultima Bedden heeft een duurzame manier bedacht om dit plastic te hergebruiken. Vanaf 1 september presenteert het bedrijf een nieuwe collectie matrassen waarvan de tijk is gemaakt van plastic afval uit de oceaan.

maandag, 15 juli 2019 15:05

Zoektocht naar mooi licht

Geschreven door

Interieurmerk Luxaflex is gestart met de nieuwe campagne Beauty of Light. De producent van raambekleding organiseert een fotografiewedstrijd en roept Nederlanders op om lichtinval op een unieke manier vast te leggen. Voor de campagne wordt samengewerkt met interieur-, design- en fotografie-influencers op Instagram. De hoofdprijs is een reis naar het mooiste licht ter wereld: het Noorderlicht.

maandag, 08 juli 2019 15:38

Tweede editie Evolution Fair

Geschreven door

De tweede editie van Evolution Fair vindt plaats op 4 en 5 september op het Westergasterrein in Amsterdam. Bedrijven uit de hele wereld zullen hier hun nieuwste dessins tonen, aldus de organisatie.

donderdag, 04 juli 2019 08:36

MoOD& & Indigo geannuleerd

Geschreven door

De internationale textielvakbeursen MoOD & Indigo, die van 10 tot en met 12 september in Tour & Taxis Brussel gehouden zouden worden, gaan niet door. Dit heeft beursorganisator Easyfairs bekendgemaakt.

maandag, 03 juni 2019 16:46

Hunter Douglas op overnamepad

Geschreven door

Hunter Douglas, vooral bekend van Luxaflex, heeft vorige week Copaco uit Bavikhove, tevens de moeder van Ntgrate, overgenomen.

donderdag, 18 april 2019 14:45

‘Behang van de toekomst’

Geschreven door

“De nieuwe standaard in wandbekleding.” Zo noemt Probo de nieuwe WalltexPro, het textielbehang met pigmentinkt op waterbasis dat ze het bedrijf recent aan het assortiment heeft toegevoegd.

maandag, 15 april 2019 10:40

Kleurrijke verzameling

Geschreven door

The Romo Group presenteert en de Mokolo Outdoor-collectie. Deze collectie bestaat uit een kleurrijke verzameling outdoordesigns.

donderdag, 04 april 2019 15:36

‘Roze is goed te combineren’

Geschreven door

Glamour is terug in het interieur. Boutique hotels zijn hot en in de woonwereld glanst ‘boudoir chique’ je tegemoet. Poederachtige pastels en ‘nude’-tinten gecombineerd met een donkere kleur, geven een spannend en stijlvol effect. Het nieuwe roze bed ‘Pink Blossom’ van Nilson Beds moet dan ook de basis vormen voor een prachtig statement in de slaapkamer.

dinsdag, 02 april 2019 14:30

Diversiteit in kleur en structuur

Geschreven door

Vescom introduceert vier nieuwe dessins vinylwandbekleding: Watson, Lismore, Jarvis en Puccini. Mat, stoer, chique en vriendelijk, aldus het bedrijf. De grote diversiteit aan dessins is kenmerkend voor deze introductie. Het kleuraanbod moet perfect aansluiten bij de materialiteit.

maandag, 11 maart 2019 13:14

Metallic toverbehang

Geschreven door

Farrow & Ball brengt deze lente een aantal behangdesigns uit in nieuwe metaalachtige kleuren. De collectie met 25 soorten behang zal bestaan uit negen van de meest geliefde en opvallende ontwerpen van het merk: Lotus, Tessella, Gable, Enigma, Tourbillon, Bamboo, Ringwold, Amime en Yukutori.

Pagina 1 van 3