volg ons op: 

INTERIEURTEXTIEL

maandag, 15 juli 2019 15:05

Zoektocht naar mooi licht

Geschreven door

Interieurmerk Luxaflex is gestart met de nieuwe campagne Beauty of Light. De producent van raambekleding organiseert een fotografiewedstrijd en roept Nederlanders op om lichtinval op een unieke manier vast te leggen. Voor de campagne wordt samengewerkt met interieur-, design- en fotografie-influencers op Instagram. De hoofdprijs is een reis naar het mooiste licht ter wereld: het Noorderlicht.

maandag, 08 juli 2019 15:38

Tweede editie Evolution Fair

Geschreven door

De tweede editie van Evolution Fair vindt plaats op 4 en 5 september op het Westergasterrein in Amsterdam. Bedrijven uit de hele wereld zullen hier hun nieuwste dessins tonen, aldus de organisatie.

donderdag, 04 juli 2019 08:36

MoOD& & Indigo geannuleerd

Geschreven door

De internationale textielvakbeursen MoOD & Indigo, die van 10 tot en met 12 september in Tour & Taxis Brussel gehouden zouden worden, gaan niet door. Dit heeft beursorganisator Easyfairs bekendgemaakt.

maandag, 03 juni 2019 16:46

Hunter Douglas op overnamepad

Geschreven door

Hunter Douglas, vooral bekend van Luxaflex, heeft vorige week Copaco uit Bavikhove, tevens de moeder van Ntgrate, overgenomen.

donderdag, 18 april 2019 14:45

‘Behang van de toekomst’

Geschreven door

“De nieuwe standaard in wandbekleding.” Zo noemt Probo de nieuwe WalltexPro, het textielbehang met pigmentinkt op waterbasis dat ze het bedrijf recent aan het assortiment heeft toegevoegd.

maandag, 15 april 2019 10:40

Kleurrijke verzameling

Geschreven door

The Romo Group presenteert en de Mokolo Outdoor-collectie. Deze collectie bestaat uit een kleurrijke verzameling outdoordesigns.

donderdag, 04 april 2019 15:36

‘Roze is goed te combineren’

Geschreven door

Glamour is terug in het interieur. Boutique hotels zijn hot en in de woonwereld glanst ‘boudoir chique’ je tegemoet. Poederachtige pastels en ‘nude’-tinten gecombineerd met een donkere kleur, geven een spannend en stijlvol effect. Het nieuwe roze bed ‘Pink Blossom’ van Nilson Beds moet dan ook de basis vormen voor een prachtig statement in de slaapkamer.

dinsdag, 02 april 2019 14:30

Diversiteit in kleur en structuur

Geschreven door

Vescom introduceert vier nieuwe dessins vinylwandbekleding: Watson, Lismore, Jarvis en Puccini. Mat, stoer, chique en vriendelijk, aldus het bedrijf. De grote diversiteit aan dessins is kenmerkend voor deze introductie. Het kleuraanbod moet perfect aansluiten bij de materialiteit.

maandag, 11 maart 2019 13:14

Metallic toverbehang

Geschreven door

Farrow & Ball brengt deze lente een aantal behangdesigns uit in nieuwe metaalachtige kleuren. De collectie met 25 soorten behang zal bestaan uit negen van de meest geliefde en opvallende ontwerpen van het merk: Lotus, Tessella, Gable, Enigma, Tourbillon, Bamboo, Ringwold, Amime en Yukutori.

dinsdag, 05 maart 2019 13:39

NK Interieuradviseur

Geschreven door

Op 8 en 9 maart vindt het nationaal kampioenschap voor interieuradviseur plaats in Woonmall Alexandrium in Rotterdam. Twee dagen lang strijden twaalf mbo-studenten van diverse scholen uit heel Nederland tegen elkaar om de beste interieuradviseur van Nederland te worden. De wedstrijd wordt georganiseerd door het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam in samenwerking met WorldSkills Netherlands en Woonmall Alexandrium.

vrijdag, 01 maart 2019 14:20

‘Kinderspel’-behang

Geschreven door

Bostik lanceert dit voorjaar de nieuwe Glasvezellijm Premium. Met deze wandlijm moet het behangen van glasvezelbehang kinderspel worden.

donderdag, 24 januari 2019 15:41

Twee leveranciers in één

Geschreven door

Prints van Oranje en Leoxx zijn sinds begin dit jaar volledig tot één geheel gevormd. De bedoeling is dat dit leidt tot een betere bediening van klanten en een betere kruisbestuiving binnen het productportfolio.

maandag, 24 december 2018 11:31

Dekbedovertrek voor ziekenhuis

Geschreven door

Op verzoek van het Amsterdamse ziekenhuis UMC mocht Snurk een nieuw patiëntendekbed ontwikkelen. Het bedrijf bedacht naar eigen zeggen iets waarmee het nieuwe dekbed op meer dan één manier warmte geeft aan de patiënt.

Pagina 1 van 3