volg ons op: 

vrijdag, 02 februari 2018 10:34

Nieuw Nederlands gordijnmerk

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De Nederlandse fabrikant van woningtextiel Artex introduceert het nieuwe gordijnmerk Loft79. De collectie van Loft79 staat in het teken van toegankelijke luxe en hoogstaande kwaliteit, aldus het bedrijf. Met het nieuwe merk breidt Artex haar aanbod in de Benelux uit om zo nog beter aan te sluiten bij de behoefte van de moderne consument.

“Met de toevoeging van Loft79 aan ons merkaanbod, bestaande uit Artelux, De Ploeg, Kendix en Your Edition, is de collectie van Artex goed afgestemd op de Beneluxmarkt. De introductie ondersteunt ons streven om voortdurend het aanbod te innoveren om zo naadloos aan te sluiten bij de consumentenbehoefte en de continu veranderende vraag naar gordijnen te beantwoorden”, aldus Kees van Leeuwen, general manager Fabrics Division bij Artex.

Moderne consument
Loft79 is ontwikkeld voor de moderne consument; een jonge doelgroep die internationaal georiënteerd is. Ze reizen de wereld af voor inspiratie en volgen de laatste trends via social media. Een vaste collectie die aan dit stijlniveau beantwoordt miste nog in de Benelux en vindt nu vorm in Loft79.

Vanaf maart verkrijgbaar
De veelzijdige collectie bestaat onder meer uit transparante en dichte gordijnstoffen, cordon en vouwgordijnen in een up-to-date kleurenpalet. De producten zijn uiterlijk vanaf maart verkrijgbaar via dealers in de Benelux, onder andere gordijnspeciaalzaken, meubelzaken, architecten en bekende meubelfabrikanten.

Gelezen: 737 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.