volg ons op: 

donderdag, 19 april 2018 14:59

Koningspaar opnieuw naar InCoDa

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Het Nationaal Kampioenschap Woningstofferen wordt in september weer georganiseerd tijdens de Interieur Collectie Dagen in Evenementenhal Gorinchem. De organisatie is in handen van HMC mbo vakschool voor hout, meubel en interieur met locaties in Amsterdam en Rotterdam. De inschrijving voor het NK Woningstofferen (16, 17 en 18 september 2018) is geopend.

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben op 11 april geluncht met een bont gezelschap van 26 ‘uitblinkers’ uit 2017. Onder de genodigden waren onder meer oud-schaatsster Yvonne van Gennip en radiomaker Adam Curry. Maar ook iets minder bekende namen als leraar van het jaar Tjeerd van den Elsen en Nederlands kampioen Woningstofferen Ivo Vermeulen werden erkend en aten mee met het koningspaar.

NK Woningstofferen
Het NK Woningstofferen vindt ook in 2018 weer plaats tijdens Interieur Collectie Dagen in Gorinchem. Professionals op het gebied van woningstofferen worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit NK. Tijdens het kampioenschap worden drie verschillende opdrachten verstrekt waarbij diverse vloerbedekkingssoorten door iedere deelnemer toegepast moeten worden.
Er zijn drie trofeeën te winnen: het gouden, zilveren en bronzen Delphin mes. De nationaal kampioen wint ook een gevulde gereedschapstas. Iedere deelnemer van het NK Woningstofferen ontvangt een certificaat. De onafhankelijke vakjury bestaat onder andere uit Michael Verberne van Forbo Flooring en Rob Mes (woningstoffeerder). De prijsuitreiking is op dinsdag 18 september om 17.15 uur op de wedstrijdvloer.

Inschrijven NK Woningstofferen
Iedere woning- en/of projectstoffeerder kan meedoen aan het NK Woningstofferen. Belangstellenden kunnen voor meer informatie of interesse in deelname contact opnemen met Peter van der Arend van HMC: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelezen: 447 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.