volg ons op: 

donderdag, 24 mei 2018 14:40

Jubileum voor lifestylemerk

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

COCO-MAT, het duurzame lifestylemerk gespecialiseerd in natuurlijke woon- en slaapproducten, kondigt zijn vijftienjarige bestaan in Nederland aan. Het bedrijf opende zijn eerste vestiging in mei 2003 aan de Overtoom Amsterdam, toentertijd in een voormalig bankgebouw. 

Het van oorsprong Griekse bedrijf dat handgemaakte bedden, matrassen en woonproducten maakt van uitsluitend natuurlijke materialen, startte daarmee ook de allereerste vestiging in het buitenland. Om dit te vieren, zal de Griekse oprichter Paul Efmorfidis, die vanuit Chania Griekenland is gefietst, alle winkels in Nederland op een houten(!) fiets bezoeken. Hij doet dit met het COCO-MAT Cycling Team en rijdt deze lente meer dan 10.000 km door heel Europa in het kader van het goede doel PillowPositive. Dit project zet zich in voor vrouwen met borstkanker. In Nederland werkt het project samen met de OLVG ziekenhuizen in Amsterdam.   

Meer dan 15.000 kussens
De Nederlandse medeoprichter en tevens de creative director van het bedrijf,  Mirjam Wiggers: “Vijftien jaar geleden begonnen wij met een droom in Nederland. Iedereen natuurlijk laten slapen en wonen, zonder chemische bewerkingen en alles op een duurzame manier geproduceerd. We werden voor gek verklaard, want natuurlijk veel te duur om producten zo te produceren. Nu kunnen we stellen dat meer dan 15.000 mensen hun hoofd te rust hebben gelegd op onze hypoallergene kussens gevuld met natuurlijke materialen; zoals eucalyptus voor een betere ademhaling en lavendel voor ontspanning. En daar zijn wij natuurlijk best trots op! Daarom doneren wij sinds 2014 per verkocht hoofdkussen een speciaal PillowPositive kussen aan vrouwen met borstkanker." 

Gelezen: 373 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.