volg ons op: 

donderdag, 07 juni 2018 09:47

Exclusieve, duurzame stof

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De vernieuwde collectie Duette Shades van Luxaflex is uitgebreid met een exclusieve duurzame stof die bestaat uit 25 procent bamboe. Daarnaast zijn nieuwe stijlvolle patronen en actuele kleuren toegevoegd. 

De collectie is volgens de fabrikant elegant, energie-efficiënt en heeft een akoestische werking door de honingraatstructuur van de stof. Dit zorgt er bovendien voor dat de warmte in de zomer wordt geweerd en in de winter vastgehouden wordt. De op maat gemaakte Duette Shades zijn daarnaast bij uitstek geschikt voor niet-doorsnee ramen.

Nieuwe, exclusieve stof 
De nieuwe, brede collectie Duette Shades is mede geïnspireerd op botanische en florale trends met nog meer oog voor mens en milieu. Met 440 doeken, leverbaar in 25, 32 of 64 millimeter plooibreedte in een breed aanbod van uni- en dessindoeken, zijn er eindeloze combinaties mogelijk wat deze collectie tot een ware eyecatcher moet maken. Daarnaast bestaat de nieuwe doeksoort ‘bamboo’ uit 25 procent natuurlijke vezels, waardoor deze collectie extra duurzaam is.

Slimme bediening
De stijlvolle en energie-efficiënte collectie is ook verkrijgbaar met SmartCord en de koordloze, kindvriendelijke bedieningssystemen LiteRise en PowerView Motorisation. Met PowerView Motorisation is de raambekleding automatisch en eenvoudig op de gewenste positie in te stellen, op ieder moment van de dag via de smartphone of tablet. Doordat dit zelfs mogelijk is vanaf het vakantieadres, werkt dit innovatieve systeem preventief tegen inbraak. 

Eenvoudige regulering van warmte en licht
Door de isolerende werking van de Duette Shades wordt de warmte in de winter binnengehouden en de kou buiten, terwijl in de zomer de warmte wordt geweerd door de zonwerende functie. De keuze uit drie stoftransparanties (lichtdoorlatend, transparant en verduisterend) maakt het mogelijk om zelf de lichtinval, sfeer en privacy te reguleren. Daarnaast is deze collectie op maat gemaakt en zeer geschikt voor niet-doorsnee ramen als dakramen, serres, erkers en draai-kiepramen.

 

Gelezen: 358 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.