volg ons op: 

dinsdag, 19 juni 2018 11:33

Award voor innovativiteit

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Coulisse heeft met de innovatieve oplossing Twin Pull de Z&R Product of the Year Award 2018 gewonnen. Het Nederlandse vakblad Z&R maakte dit in het juni-nummer bekend. Uit een groot aantal inzendingen koos de vakjury voor Twin Pull, de comfortabele en eenvoudige oplossing voor het kindveilig maken van nieuwe en bestaande rolgordijnen.

Door de steeds strenger wordende wet- en regelgeving met betrekking tot de kindveiligheid van producten in woningen en gebouwen, is de vraag naar oplossingen voor kindveilige raambekleding de afgelopen jaren sterk toegenomen. Het traditionele kettingmechaniek voor rolgordijnen heeft een ononderbroken lus en is daarom niet kindveilig. Om dit mechaniek kindveilig te maken, zijn vaak losse accessoires nodig. Dit is niet gebruikersvriendelijk of beperkt in toepassing. 

Twin Pull
Het Twin Pull-mechanisme van Coulisse biedt de eigenschappen van het vertrouwde kettingtechniek, zonder de onveilige lus. De bedieningsketting is doorbroken waardoor twee kettingen zonder lus ontstaan. Deze zijn intrekbaar gemaakt om het mechaniek aan te drijven. Het ontwerp van Twin Pull is van nature kindveilig: extra onderdelen zijn niet langer nodig.  

 

Gelezen: 328 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.