volg ons op: 

donderdag, 21 juni 2018 09:14

Intirio 2019 gaat wél door

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Ondanks eerdere berichtgeving, vindt Intirio 2019 wel degelijk plaats. De organisatie van het evenement zegt hiermee te voldoen aan de vraag van de interieurbranche. De beurs zal plaatsvinden van zondag 27 tot en met 29 januari 2019; drie dagen dus in plaats van vier.

Volgens nieuwe eigenaar Easyfairs wordt Intitio een meer gefocuste beurs: Het aanbod zal zich concentreren rond raam-, wand-, meubel- en vloerbekleding. Selectief, high-end, voor de retail en projecten in de Benelux. Het is de bedoeling dat Intirio-nieuwe-stijl geen kopie wordt van het oude Intirio. De beurs mikt zelfs op een stijlbreuk. Een creatief grondplan en een vernieuwde aanpak voor de standenbouw moeten zorgen voor eenvoud en flexibiliteit. Een interieur-datingshow én business platform die elke bezoeker zal moeten inspireren.

Aanbod, inspiratie en oriëntatie
Het Intirio-interieurcongres zal in de beurs geïntegreerd worden. Op maandagochtend zal het accent liggen of de retail. Dinsdagochtend komt de B2B-projectmarkt aan bod. Invloedrijke sprekers komen hun visie en ervaringen delen met de interieurprofessionals uit België en Nederland. Zodoende wordt Intirio een all-in-one-platform, waar aanbod, inspiratie en oriëntatie samengaan.

Simultaan
Intirio zal simultaan lopen met de nieuwe beurs TrendZ Belgium, die recent door Easyfairs werd gelanceerd. TrendZ is een B2B-event voor Living & Lifestyle-producten. Bed- bad- tafel- en interieuraccessoires zullen nu een plaats vinden op TrendZ. Het tijdstip werd bewust gekozen en moet zorgen voor een boost in de interieurmarkt. Trendz en Intirio vullen elkaar aan tot een groot interieur gebeuren.

Gelezen: 310 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.