volg ons op: 

dinsdag, 03 juli 2018 13:33

Nieuwe voorzitter BNS Crisp

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Carin Frijters is op 5 juni 2018 door de leden van BNS Crisp gekozen tot nieuwe voorzitter. Zij volgt Yvonne Kleber op. De afgelopen zes jaar heeft Yvonne de beroepsvereniging geprofessionaliseerd en naar een hoger plan getild, aldus de organisatie. 

De kernwaarden van BNS Crisp - verbinden, ondersteunen en informeren - hebben volgens BNS Crisp verder vorm gekregen. “Ik kijk terug op een mooie periode waarin we met BNS Crisp grote stappen hebben kunnen zetten. Een goed moment om het stokje door te geven aan Carin Frijters. Met haar visie en enthousiasme weet ik zeker dat zij in staat is de organisatie verder naar een volgend niveau te tillen”, aldus Kleber.

Nog beter inspelen 
Carin Frijters is oprichter van CF retail en RetailTheater, auteur van de retailbijbel ‘Prikkel de Koopknop’ en het praktische boek ‘RetailTheater’. Ze heeft erg veel zin in het driejarige voorzitterschap dat per direct van start gaat. “BNS Crisp is er voor stylisten die bij willen blijven, die op zoek zijn naar frisse inspiratie, kennis willen opdoen en hun netwerk willen verbreden. Yvonne Kleber heeft de vereniging sterk geprofessionaliseerd en die stijgende lijn wil ik voortzetten. Eén van mijn doelstellingen is om te kijken hoe we nog beter kunnen inspelen op een markt die continu aan veranderingen onderhevig is. Dat betekent dat we als kennis- en inspiratieplatform flexibel moeten zijn en dat het goed is om open te staan voor nieuwe vormen om die kennis en inspiratie in te presenteren. Uiteraard zoek ik graag naar samenwerking met experts die kunnen helpen om BNS Crisp in de toekomst inhoudelijk op een nog hoger niveau te brengen.”

Sporen verdiend 
Frijters heeft haar sporen verdiend in de retailwereld waarin zij al 33 jaar opereert. Samen met ondernemers werkt zij mee aan het mooier maken van consumentenomgevingen zoals winkels en winkelgebieden. Zij werkte onder meer voor Praxis, Morres Meubel, Chase Concept Store, Kim van Erp badkamers en sanitair, de Bijenkorf et cetera.

Gelezen: 445 keer Laatst aangepast op dinsdag, 03 juli 2018 14:29

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.