volg ons op: 

vrijdag, 07 september 2018 13:39

Ethisch én esthetisch

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Actrice, filmmaker en sociaal entrepreneur Hanna Verboom en ondernemers Petra van Roon en Michiel van Heusden lanceerden onlangs het nieuwe lifestylemerk Palais. Zij combineren hun ervaring en kennis vanuit jarenlang productontwerp, werken aan eerlijke productie in India en storytelling om een alternatief te bieden op het gebied van luxe interieur.

Verboom: “We leven in een tijd waarin het mogelijk is om luxe producten te ontwikkelen die compromisloos zijn in kwaliteit en ontwerp en tegelijkertijd respectvol naar onze aarde en de mensen die onze producten maken. Gelukkig, want wereldwijd blijft de vraag naar textiel toenemen en daar profiteren het milieu en de mensen die dit textiel maken vaak niet van.”

Warme tinten
De eerste collectie van Palais bestaat uit 29 kussens, in warme tinten met unieke patronen, geïnspireerd op plekken van over de hele wereld in combinatie met het rijke kleurenpalet van Matisse. Met onder meer het dieproze van Jaipur en de warme aardse kleuren van Marrakesh. Het design is van de hand van grafisch designer en illustrator Milou Neelen. De kussens zijn gemaakt van biologische stoffen als zijde, linnen en katoen en zijn afgewerkt met borduursels, franjes en kleurrijke prints. De tweede collectie van Palais zal onder meer worden uitgebreid met eigen stoffen, kaftans, kimono’s en accessoires en wordt in het voorjaar van 2019 gelanceerd.

Gelezen: 498 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.