volg ons op: 

maandag, 11 maart 2019 13:14

Metallic toverbehang

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Farrow & Ball brengt deze lente een aantal behangdesigns uit in nieuwe metaalachtige kleuren. De collectie met 25 soorten behang zal bestaan uit negen van de meest geliefde en opvallende ontwerpen van het merk: Lotus, Tessella, Gable, Enigma, Tourbillon, Bamboo, Ringwold, Amime en Yukutori.

In de ontwerpen zijn kleurstellingen geaccentueerd met glanzende zilvertinten, gepolijste kopertinten en stralende goudtinten, wat moet zorgen voor een indrukwekkend en luxueus kleurenschema in huis. Zeventien van de kleurstellingen zullen worden afgedrukt met één van de nieuwe negen kleuren als hun grondkleur. Zoals al het Farrow & Ball-behang, zijn de ontwerpen met de hand gemaakt door de ambachtslieden van het merk, die traditionele drukmethoden gebruiken om rijkelijk gepigmenteerde verfsoorten gelaagd aan te brengen. Hierdoor ontstaat er een uniek gestructureerd papier met een uitwisbare glans, aldus het bedrijf.

Precies en delicaat
Voor de populaire patronen Gable en Lotus heeft het merk speciale gegraveerde rollers gemaakt voor het aanbrengen van metaalachtige verf, wat zorgt voor een precieze en delicate afwerking die niet kan worden verkregen met het normale flatbed print-proces. Ieder ontwerp kan worden gecombineerd met een aanvullende Farrow & Ball-verfkleur om te zorgen voor een gepast en samenhangend kleurenschema in iedere kamer van het huis.

Milieuvriendelijk
De behangrollen zijn 100 procent recyclebaar, gemaakt met verantwoordelijk verkregen papier en milieuvriendelijke verf op waterbasis.

Gelezen: 341 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.