volg ons op: 

dinsdag, 02 april 2019 14:30

Diversiteit in kleur en structuur

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Vescom introduceert vier nieuwe dessins vinylwandbekleding: Watson, Lismore, Jarvis en Puccini. Mat, stoer, chique en vriendelijk, aldus het bedrijf. De grote diversiteit aan dessins is kenmerkend voor deze introductie. Het kleuraanbod moet perfect aansluiten bij de materialiteit.

Watson is het stoere betondessin binnen deze introductie. Het heeft een industriële, matte betonlook. De subtiele meerkleurigheid zorgt voor extra diepte. De kleurenserie bestaat uit verschillende vergrijsde, versteende en aardse tinten, met zachte kleurtonen.
 
Lismore laat de onregelmatigheid van linnen zien. De textiellook in combinatie met de functionele voordelen van vinyl en de hoge reinigbaarheid maakt het dessin breed toepasbaar, ook in de zorg. Lismore heeft een grote kleurenserie, met lichte, warme en natuurlijke tonen. Door de droge look is Lismore perfect te combineren met de nieuwe black out en dim out gordijnstoffen. Door het aanbod in warme, kruidige tinten is Lismore ook goed in combinatie met de transparante gordijnstof Chira.
 
Jarvis heeft een rijk en meer uitgesproken karakter. De textiele look speelt in op de vraag naar producten met nog meer diepte in weefstructuren. Jarvis heeft een subtiele metallic-uitstraling. Met verschillende grijs-, brons- en roesttinten is dit dessin een geheel nieuwe toevoeging aan de Vescom-collectie.
 
Puccini is een chique klassieke streep met een matte zijdelook. Verkrijgbaar in natuurlijke, moderne tinten. Het dessin is rijk, gelaagd en vormt een mooie combinatie met wandbekleding Florence. Enkele kleuren zijn tevens afgestemd op de kleuren van Florence. Uitermate geschikt voor de hospitality-markt.

Gelezen: 200 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.