volg ons op: 

donderdag, 04 april 2019 15:36

‘Roze is goed te combineren’

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Glamour is terug in het interieur. Boutique hotels zijn hot en in de woonwereld glanst ‘boudoir chique’ je tegemoet. Poederachtige pastels en ‘nude’-tinten gecombineerd met een donkere kleur, geven een spannend en stijlvol effect. Het nieuwe roze bed ‘Pink Blossom’ van Nilson Beds moet dan ook de basis vormen voor een prachtig statement in de slaapkamer.

De nieuwe boutique-trend kenmerkt zich door een mix van luxe materialen, warme kleuren, glanzende stoffen, gouden accenten en exotische accessoires. “De kunst is altijd om de basis van je inrichting neutraal en tijdloos te houden, zodat je meubels kunnen meegroeien met de trends”, vertelt Rijndert Fluit, oprichter van Nilson Beds. “Ons nieuwe roze bed is daar een mooi voorbeeld van. Het model is strak en tijdloos en de kleur vrij klassiek.”
 
Ton-sur-ton
“Roze is een verrassend veelzijdige kleur die zich makkelijk laat combineren”, vertelt Rijndert enthousiast. “Met ton-sur-ton-beddengoed creëer je een hele chique en rustige sfeer. Maar in combinatie met donkerbruin, donkergroen of een trendkleur als Marsala ontstaat een wat meer bombastisch effect. De gewenste stijl kan verder doorgevoerd worden in wand- en vloerbekleding, een lekker zacht kleed, stijlvolle verlichting en exotische accessoires.”

Slaapkamermeubels op maat
Naast bedden maakt Nilson nachtkastjes, side tables en zitmeubels voor de slaapkamer. Ook deze worden op maat gemaakt, passend bij het bed en interieurontwerp. “Alles kan in de gewenste RAL-kleur of houtsoort worden besteld”, legt Rijndert uit. “Door alle meubels op elkaar af te stemmen ontstaat eenheid en rust, en dat is belangrijk in de slaapkamer.”
 
Luxe beddengoed
Ook voor beddengoed en spreien kan de interieurliefhebber terecht bij Nilson. “Al ons beddengoed wordt op maat gemaakt in stof en kleur naar keuze”, aldus Rijndert. “We hebben bijvoorbeeld heerlijk zacht Egyptische katoen met een prachtige glans. Daarmee creëer je echt het luxe boutique-hotelgevoel thuis. Als finishing touch kan een mooie sprei van mohair op het voeteneind gedrapeerd worden.”

Gelezen: 339 keer Laatst aangepast op donderdag, 04 april 2019 15:37

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.