volg ons op: 

donderdag, 18 april 2019 14:45

‘Behang van de toekomst’

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

“De nieuwe standaard in wandbekleding.” Zo noemt Probo de nieuwe WalltexPro, het textielbehang met pigmentinkt op waterbasis dat ze het bedrijf recent aan het assortiment heeft toegevoegd.

“De combinatie van textiel met deze printtechniek heeft een groot aantal voordelen als je het vergelijkt met UV en latex print”, vertelt Erwin Postma van Probo. “Wat ons betreft ligt de toekomst van wandbekleding daarom in textiel.”

Inspiratie uit klantfeedback
De inspiratie voor dit nieuwe behang kwam uit feedback tijdens klantsessies over de ontwikkeling van nieuwe functionele interieurtoepassingen in combinatie met print. Het materiaal moest niet alleen tegen een stootje kunnen, maar ook eenvoudig aan te brengen zijn. Daarbij speelde ook de toenemende vraag naar duurzame materialen een belangrijke rol.

Geurloos behang
WalltexPro wordt gepositioneerd als een heavy duty-wandbekleding met meerdere eigenschappen: geurloos, pvc-vrij, matte uitstraling, waterafstotend en kras- en stootvast.   Resellers kunnen dit exclusief op Probo.nl bestellen.

Aanbrengen zonder beschadigingen
WalltexPro is naadloos verkrijgbaar en wordt gemaakt van 100 procent polyester. Postma: “Dit maakt het duurzaam, geeft een intense kleurbeleving en voorkomt reflectie van daglicht op de print. Dankzij zijn waterafstotende en kras- en stootvaste eigenschappen is het geschikt voor commerciële toepassingen, beurzen en andere openbare plekken waar de muren iets meer te verduren hebben.” Daarnaast is WalltexPro geurloos en scheurt of kreukt het behang vrijwel niet. Aanbrengen zonder risico op beschadigingen is daarmee mogelijk.

Gelezen: 566 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.