volg ons op: 

maandag, 15 juli 2019 15:05

Zoektocht naar mooi licht

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Interieurmerk Luxaflex is gestart met de nieuwe campagne Beauty of Light. De producent van raambekleding organiseert een fotografiewedstrijd en roept Nederlanders op om lichtinval op een unieke manier vast te leggen. Voor de campagne wordt samengewerkt met interieur-, design- en fotografie-influencers op Instagram. De hoofdprijs is een reis naar het mooiste licht ter wereld: het Noorderlicht.

Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland licht de campagne toe: “Licht speelt een grote rol in ons leven. Het maakt je ’s ochtends wakker, vrolijkt je op en geeft je energie. Maar lichtinval kan ook prachtige effecten creëren en de sfeer bepalen. Om de magie en schoonheid van het licht te vieren, roepen wij iedereen op om hun mooiste sfeerbeelden te delen.”

Reis naar het Noorderlicht

Om kans te maken, dienen deelnemers op de actiewebsite beauty-of-light.nl en op social media een foto te posten met #beautyoflight. Het doel is om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Uit de tien foto’s met de meeste stemmen kiest een vakjury één winnaar. Hij of zij wint een volledig verzorgde reis voor twee personen naar Fins Lapland om daar het Noorderlicht te bewonderen. Meer uitleg en de actievoorwaarden zijn te vinden op beauty-of-light.nl.

InCoDa
De tien foto’s worden ook tentoongesteld op de Interieur Collectie Dagen (InCoDa). Luxaflex introduceert hier een aantal nieuwe collecties raambekleding en opent een Inspiratiecafé.

Gelezen: 411 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.