volg ons op: 

dinsdag, 27 augustus 2019 15:37

Slapen op plastic afval

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Elk jaar komt er 12 miljoen ton plastic de oceanen terecht. 75 procent van dit plastic afval is verborgen onder het wateroppervlak. Ultima Bedden heeft een duurzame manier bedacht om dit plastic te hergebruiken. Vanaf 1 september presenteert het bedrijf een nieuwe collectie matrassen waarvan de tijk is gemaakt van plastic afval uit de oceaan.

Na een reinigingsproces wordt het plastic door middel van een uniek proces omgezet in zachte garens. Door zich te verbinden met Seaqual gaat Ultima Bedden bijdragen aan het opruimen van zwerfafval. Deze nieuwe matrassencollectie wordt van 1 tot en met 3 september gepresenteerd op de Vakbeurs Slapen in Baarn.

Ervaring
Ultima Bedden heeft al ruim zestig jaar ervaring in het vervaardigen van bedden en matrassen, waarbij comfort en flexibiliteit de belangrijkste uitgangspunten zijn. Deze stap naar een duurzaam product is de logische volgende stap voor een bedrijf dat veel waarde hecht aan een schone leefomgeving. Daarnaast introduceert de onderneming ook een nieuw comfortabel en duurzaam schuim, gemaakt van latex resten uit de matrassenproductie.

Gelezen: 131 keer Laatst aangepast op dinsdag, 27 augustus 2019 15:40

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.