volg ons op: 

maandag, 09 september 2019 15:32

‘Succesvolle editie’

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Bijna 300 bedrijven bezochten van 1 tot en met 3 september de beurs Hollandsch Slapen in Baarn. Kasteel Groeneveld was opnieuw het decor van dit slaapevenement. De organisatie spreekt van een prima sfeer tijdens een succesvolle editie.

De deelnemende bedrijven waren opgetogen over de kwaliteit en het enthousiasme van het vakbezoek, aldus de organisatie. De bezoekers wisten ook weer iedereen te vinden. Van souterrain tot zolder, in alle hoeken van het kasteel werden de nieuwe producten van Auping, Avek, Beddinghouse, Dommelin, Ducky Dons, Euretco, Hilding Anders, Jonk, Kuperus, Mahoton, M line, Perzona en TexelWool gepresenteerd en bewonderd.

Hollandse accenten
Om het verblijf te veraangenamen, werd dit jaar nog nadrukkelijker ingestoken op Hollandse accenten. Er werden twee barista’s en een stroopwafelkar ingezet en uiteraard viel er te genieten van lekkere hapjes en goede lunches. Op maandagavond werd een overheerlijke barbecue in de feeërieke tuin van het Kasteel georganiseerd. En de vakhandel kreeg een goed gevuld pakket met Hollandse lekkernijen mee naar huis.

Gelezen: 135 keer Laatst aangepast op maandag, 14 oktober 2019 11:45

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.