volg ons op: 

dinsdag, 17 september 2019 16:52

Event voor textielprinten

Geschreven door
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

TTS - de specialist in transfer printmedia en groot formaat bedrukbaar textiel - presenteert op vrijdag 4 oktober 2019  voor het eerst in de Benelux de HP Stitch S1000. Dit doet het bedrijf tijdens het HP Stitch Benelux Event in zijn vestiging in Moordrecht. Tijdens dit event krijgen textielprofessionals tussen 15.00 en 19.00 uur de gelegenheid om alle nieuwe HP Stitch-textielprinters aan het werk te zien. Naast de S1000 zijn ook de S500 en S300 te bewonderen en zal ook het transferproces op de aanwezige Monti Antonio transferkalander worden gedemonstreerd.


De HP Stitch S1000 is de eerste HP 320 cm dye-sub printer voor transferpapier. Wat uniek is, is dat hij daarnaast ook direct op textiel kan printen. Uitgerust met 10 liter inkten is hij ontwikkeld om grotere oplages kwalitatief hoogwaardige prints onbeheerd te printen. En dat bij een hoge snelheid en tot een breedte van 320 centimeter. De printer is kostenefficiënt en print zeer stabiel op transferpapier in hoge snelheid. Zowel de S1000 als de S500 en S300 combineren de HP Thermal Inkjet-technologie met sublimatie-inkten voor een superieure duurzaamheid van kleuren. HP heeft als eerste een spectrofotometer ingebouwd in de printers. Hiermee is het mogelijk om zeer eenvoudig de kleuren te profileren en ook bij reprints dezelfde kleuren te reproduceren.

Demonstratie en informatie 

Naast de HP Stitch S1000 zijn tijdens het event ook de S500 en S300 aan het werk te zien. Deze zijn recentelijk op de markt gekomen. Waar de S300 ideaal is voor nieuwkomers op de markt, is de S500 ontwikkeld voor grotere productieomgevingen. Verder zullen er op het event toepassingen van sublimatie worden getoond ter inspiratie. Johan Spies van HP is aanwezig om een presentatie te geven over de visie van HP op textiel printen. Bezoekers kunnen met eigen ogen de fantastische printresultaten op textiel zien. Er is ook volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

Aanmelden

Geïnteresseerden voor dit event kunnen zich aanmelden via de website www.texo-trade.com of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De locatie is: Oostbaan 601 in Moordrecht. TTS zorgt ook voor een hapje en een drankje.

Gelezen: 154 keer

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.