volg ons op: 

redactie

maandag, 09 september 2019 15:32

‘Succesvolle editie’

Bijna 300 bedrijven exposeerden van 1 tot en met 3 september tijdens Hollandsch Slapen in Baarn. Kasteel Groeneveld was opnieuw het decor van dit slaapevenement. De organisatie spreekt van een prima sfeer tijdens een succesvolle beurs.

maandag, 09 september 2019 15:29

Nieuwe beurshal in Gorinchem

De nieuwe beurshal Next Level in Evenementenhal Gorinchem is geopend tijdens vakbeurs Trendz, gevolgd door een feestelijke kick-off voor alle medewerkers van Easyfairs Nederland. Al meer dan 10.000 mensen hebben daarmee kennisgemaakt met de mogelijkheden van Next Level. Inmiddels staat de website van Next Level ook live: www.nextlevel-gorinchem.nl.

donderdag, 05 september 2019 16:19

Mooie en praktische vloer

De rigid core-vloer Solcora van Mflor is een nieuw merk en een nieuwe productontwikkeling. Solcora is vergelijkbaar met een pvc-vloer, maar dan stijver en voorzien van een krachtige klikverbinding. Daarmee biedt de vloer dan ook de ideale oplossing voor een mooie en praktische vloer in iedere woon- en werkomgeving, aldus de fabrikant.

dinsdag, 27 augustus 2019 15:37

Slapen op plastic afval

Elk jaar komt er 12 miljoen ton plastic de oceanen terecht. 75 procent van dit plastic afval is verborgen onder het wateroppervlak. Ultima Bedden heeft een duurzame manier bedacht om dit plastic te hergebruiken. Vanaf 1 september presenteert het bedrijf een nieuwe collectie matrassen waarvan de tijk is gemaakt van plastic afval uit de oceaan.

maandag, 26 augustus 2019 16:44

Trendz gaat internationaal

De internationale beursorganisator Easyfairs voegt de vakbeurs Trendz toe aan hun zogeheten ‘global brand portfolio’. Dat houdt in dat Trendz niet alleen in Nederland plaatsvindt, maar dat de formule ook wordt uitgerold in een aantal andere landen waar Easyfairs actief is. Voor de korte termijn betekent het dat Trendz de grens over gaat naar Gent (België) en naar Gothenburg (Zweden).

donderdag, 15 augustus 2019 14:11

Upgrade emco-entreematten

Om met de entreemat nog meer het verschil te maken, heeft emco zijn profielmatseries Diplomaat en Marschall uitgebreid met de exclusieve Premium-series. Bij de Premium-series kan de klant nu kiezen uit meerdere typen schoonloop in vele onderscheidende kleuren. Zo is het ontwerp van de entree volledig volgens de wensen van de opdrachtgever te maken. De verschillende schoonloopinlages bieden naast de vele esthetische voordelen, de beste oplossing uit oogpunt van belasting, loopfrequentie, vocht- en vuilreductie en veiligheid, aldus emco.

maandag, 15 juli 2019 15:05

Zoektocht naar mooi licht

Interieurmerk Luxaflex is gestart met de nieuwe campagne Beauty of Light. De producent van raambekleding organiseert een fotografiewedstrijd en roept Nederlanders op om lichtinval op een unieke manier vast te leggen. Voor de campagne wordt samengewerkt met interieur-, design- en fotografie-influencers op Instagram. De hoofdprijs is een reis naar het mooiste licht ter wereld: het Noorderlicht.

donderdag, 11 juli 2019 09:45

Innovatieve raambekleding

Luxaflex introduceert het nieuwe innovatieve doek M-Screen Ultimetal. Deze raambekleding neemt externe factoren zoals lichtschittering op een laptopscherm of wisselende temperaturen weg door de gemetalliseerde achterzijde. Zo is deze bekleding uitermate geschikt voor kantoren en publieke gebouwen.donderdag, 11 juli 2019 09:34

Uitbreiding pvc-collectie

Interfloor introduceert binnenkort de twee pvc-vinylcollecties Dynamic Marmo en Dynamic Wood Specials. Met deze twee aanvullingen bestaat de collectie Dynamic Black Tex Back van de leverancier inmiddels uit meer dan twintig dessins.

maandag, 08 juli 2019 15:38

Tweede editie Evolution Fair

De tweede editie van Evolution Fair vindt plaats op 4 en 5 september op het Westergasterrein in Amsterdam. Bedrijven uit de hele wereld zullen hier hun nieuwste dessins tonen, aldus de organisatie.

Pagina 1 van 23