volg ons op: 

redactie

donderdag, 21 februari 2019 09:06

Ommekeer voor afbouwwereld

Ondanks dat de bouwsector op het moment floreert en er hoognodig vakmensen nodig zijn blijven ‘echte innovaties’ ten behoeve van processtappen uit binnen de sector, aldus stratum Kubisk. Het verzamelen van effectieve data en deze real-time beschikbaar hebben om het traject van (af)bouwer tot en met eindgebruiker snel inzichtelijk te maken en eenvoudiger te beheersen, is een feit.

donderdag, 21 februari 2019 08:51

Twee producten worden één

Masterolie en Colour van vloeroliespecialist Woca uit Denemarken zijn samengevoegd tot één nieuw product. De nieuwe naam hiervan is: Woca Master Colour Oil.

dinsdag, 19 februari 2019 17:07

Vezelversterkte lijm

De vezelversterkte pvc- en rubberlijm Thomsit K 190 F stelt innovatieve normen voor de natte verlijming, en biedt verwerkers alles wat voor optimaal leggen nodig is, aldus de fabrikant. Het product kan eenvoudig en flexibel worden verwerkt en is zuinig in het verbruik. Zodoende maakt Thomsit K 190 F snel, flexibel en geoptimaliseerd werken mogelijk, waarbij wordt voldaan aan de hoogste eisen.

maandag, 11 februari 2019 16:20

Nieuwe uitvlakmortel

De uitvlak- en egalisatiemortel Bostik Stucco W-140 wordt veelvuldig door stukadoors, tegelzetters, bouw- en klusbedrijven ingezet als reparatie- en uitvlakmiddel van 5 tot 40 millimeter. Vandaar dat Bostik hierop de extra stofarme variant Bostik Stucco W-140 DR heeft ontwikkeld, die ideaal is voor verwerking in zowel kleinere ruimtes als ook juist bij grotere projecten waar het product in grote hoeveelheden wordt verwerkt, aldus de fabrikant.

vrijdag, 01 februari 2019 15:35

Unilin lijft Peitsman in

Koninklijke Peitsman is definitief overgenomen door Unilin Flooring. Peitsman is al sinds 1990 strategisch partner van Unilin en heeft naar eigen zeggen een efficiënte klantgerichte aanpak dankzij de landelijke dekking op elf locaties en een hoge mate van digitalisering, waardoor het personeel zich kan concentreren op verkoop en service.

vrijdag, 01 februari 2019 10:45

Winnaars Intirio-awards

Intirio heeft een aantal van zijn exposanten genomineerd voor de Intirio-awards, waarna een vakjury de winnaars bekendmaakte. Behangspecialist Masureel mag zich winnaar van de Most Inspiring Collection Award noemen en Elitis sas kreeg de Innovation Award toegewezen.

maandag, 28 januari 2019 13:45

Creative Heroes Awards

De 2de editie van de Creative Heroes Awards vindt op 27 juni in Amsterdam plaats. De prijzen worden uitgereikt aan de grootste creatieve geesten van Nederland, de gamechangers die een blijvende, positieve impact hebben op mens en maatschappij, aldus de organisatie. Creatievelingen kunnen zich tot 1 april 2019 aanmelden creativeheroesaward.com.

donderdag, 24 januari 2019 15:49

Winnaar Good Design Award

De Exclusive 1015-kwaliteit van Vorwerk-flooring wint de Good Design Award 2018. Volgens het bedrijf is daarmee aangetoond dat de flat weave-techniek die in de vloer is verwerkt een mix van kwaliteit en innovatie biedt in een internationaal speelveld.

donderdag, 24 januari 2019 15:41

Twee leveranciers in één

Prints van Oranje en Leoxx zijn sinds begin dit jaar volledig tot één geheel gevormd. De bedoeling is dat dit leidt tot een betere bediening van klanten en een betere kruisbestuiving binnen het productportfolio.

dinsdag, 22 januari 2019 13:58

BNA Beste Gebouw van het Jaar

De 14de editie van BNA Beste Gebouw van het Jaar7 gaat vanaf vandaag van start. Architecten en hun opdrachtgevers zijn uitgenodigd om hun beste gebouw, opgeleverd in 2018, op www.gebouwvanhetjaar.nl in te zenden. De verkiezing wordt geleid door een zeskoppige vakjury met Jort Kelder als juryvoorzitter.

Pagina 1 van 18