Actie Kinderboekenweek van M line

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Matrassenleverancier M line geeft tijdens de Kinderboekenweek gratis kinderboeken weg, om het belang van een goede nachtrust voor kinderen te onderstrepen. Het boek Monster nummer 10, dat in samenwerking met uitgeverij Zwijsen is gepersonaliseerd voor M line, wordt de komende tijd bij elke order meegegeven en roept consumenten op om te doneren voor Nationaal Fonds Kinderhulp. 

Dat M line deze actie in de Kinderboekenweek start, is niet zo vreemd. Het bedrijf heeft sinds enkele maanden een samenwerking met Nationaal Fonds Kinderhulp. Jaarlijks helpt deze hulporganisatie zo’n 3200 gezinnen bij aanvragen omtrent de herinrichting van de slaapkamer. Om bij die aanvragen te hulp te schieten, doneert M line gereinigde matrassen, die terugkomen in de proefperiode.

Dé manier om te ontspannen

Het prentenboek Monster nummer 10 moet op een creatieve en unieke wijze deze samenwerking illustreren. Steffy Postma–Clephas, brandmanager bij M line: “Als matrasmerk zeggen we vaak dat goede slaap erg belangrijk is, maar jammer genoeg is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Te weinig of slechte slaap heeft directe consequenties voor het functioneren en welzijn van het kind. We vinden het erg belangrijk dat onder de aandacht te brengen en hoe kan dat beter dan in een prentenboek? Lezen voor het slapengaan is dé manier om te ontspannen en je voor te bereiden naar de droomwereld. In het boek is een QR-code aangebracht waarmee onze klanten een vrijwillige bijdrage kunnen doen aan Kinderhulp. Elke bijdrage, groot of klein, is meer dan welkom.”

Kinderboekenweek

De 66ste Kinderboekenweek ging woensdag 30 september van start en eindigt op zondag 11 oktober. Het prentenboek Monster nummer 10 is een grappig en leerzaam prentenboek voor kinderen van 4 tot 6 jaar en wordt sinds woensdag meegeleverd bij iedere matrasorder, zolang de voorraad strekt.

De website van Vakblad Mobilia biedt actualiteit voor professionals uit de ontwerp- en interieurbranche en richt zich daarbij hoofdzakelijk op de productgroepen vloeren en interieurtextiel.