Belgische Sit & Sleep start met nieuwbouwpand

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
De Belgische woon-, werk- en slaapwinkel Sit & Sleep is langs de Genkersteenweg in Hasselt gestart met een nieuwbouwpand. Het bedrijf had nood aan een ruimer en moderner winkelpand. Het huidige gebouw zal plaatsmaken voor een winkelruimte van 1.500m². In het voorjaar van 2021 staat de oplevering gepland. De bouwplannen gaf de onderneming in handen van bouwbedrijf Mathieu Gijbels uit Oudsbergen, naar een ontwerp van architectenbureau Geubbelmans – Andries.

Sit & Sleep heeft winkels in Hasselt, Leuven en Antwerpen. In al deze vestigingen verkoopt de onderneming een ruim assortiment aan producten die een gezonde zit- en slaaphouding bevorderen. Zo bevat iedere winkel een slaapafdeling, bureau-afdeling en een afdeling voor relaxzetels, alle met aangepast advies van kinesisten en ergonomen.

Zaakvoerder Sit & Sleep: ‘Verbouwing noodzakelijk’

De winkel in Hasselt was erg verouderd, daarom besloot Stijn Lespoix, zaakvoerder bij Sit & Sleep Hasselt, om het pand te slopen en er een volledig nieuwe winkel te bouwen. “Kwalitatief advies en de juiste producten aanrijken, staan bij ons op nummer 1. Het huidige gebouw leende zich er niet meer toe om dit optimaal te kunnen doen. Daarom besloten we om te gaan voor een grotere en modernere winkel van 1.500m². Het volledige team van Hasselt kijkt er erg naar uit om vanaf 2021 onze klanten verder te kunnen helpen in de nieuwe winkel.”

Pop-up store in Genk

Om klanten tijdens de werken verder te helpen, opende Sit & Sleep een pop-up store in Genk, zo’n 3 minuten verder dan de huidige locatie. “Op die manier kan het bedrijf zich blijven focussen op haar corebusiness en nemen wij de bouwzorgen van de klant helemaal over.” Vertelt Geert Flipkens, bouwadviseur bij Mathieu Gijbels. “Sit & Sleep mag er op vertrouwen dat hun bouwplannen in juiste handen zijn. We zorgen ervoor dat het bedrijf vanaf het voorjaar van 2021 kan verhuizen naar hun nieuwe, grotere en modernere winkel. Om zo hun klanten een nog betere service en beleving te kunnen bieden.”

Over Sit & Sleep


Sit & Sleep biedt alles wat te maken heeft met de inrichting van een gezonde slaap-, werk- en woonomgeving. De producten van het bedrijf worden geselecteerd op basis van het juiste comfort voor de rug en geadviseerd in functie van lichaamsbouw, gaande van kleine hulpmiddelen tot een volledige ergonomische inrichting van kantoor of woning. Zo kunnen de klanten overdag goed zitten aan de ontbijttafel, in de auto, op school, op het werk, in de relaxstoel en ’s nachts gezond slapen. Bovendien is er de mogelijkheid om de meeste producten eerst gratis en vrijblijvend uitproberen. Zo vindt iedereen voor zijn of haar rugpijn een oplossing die écht helpt.

De website van Vakblad Mobilia biedt actualiteit voor professionals uit de ontwerp- en interieurbranche en richt zich daarbij hoofdzakelijk op de productgroepen vloeren en interieurtextiel.