BNS Crisp interieurstylist lanceert podcast 'Stijlcast'

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
BNS Crisp interieurstylist Marjolein Dekkers lanceert een podcastserie met de naam 'Stijlcast'. In 'Stijlcast' voert zij een persoonlijk gesprek met toonaangevende mensen uit de interieurbranche. Over de nieuwste trends en over wat hen inspireert; over de grote ontwikkelingen die de wereld veranderen en over de kleine gadgets die een interieur verrijken.

BNS Crisp interieurstylist Marjolein Dekkers: “Ik ben altijd benieuwd naar wat mensen mooi of lelijk vinden en vooral naar het waarom. En hoop vooral mensen op ideeën te brengen. Het mooiste zou natuurlijk zijn als je door mijn podcasts geïnspireerd raakt.”

Designer Piet Hein Eek kiest voor sober

Piet Hein Eek is een ontwerper die in de jaren negentig afstudeerde aan de school die we nu kennen als de Design Academy in Eindhoven. Zijn meubels stralen soberheid uit die doet denken aan vroegere tijden. In 2010 heeft zijn bedrijf een nieuwe plek gevonden: een oude Philipsfabriek op Strijp-R, vlakbij de bekende Strijp-S in Eindhoven. Hier is een compleet Piet Hein Eek-imperium ontstaan. Luister hier de podcast van Piet Hein Eek.

Evelien Reich over de kleur van de duivel

Twintig jaar lang creëerde Evelien Reich de mooiste stillevens voor tijdschriften als Quote, ELLE Eten, ELLE Decoration, Red en FD Persoonlijk. Als Editor in Chief van ELLE Decoration is Evelien Reich dagelijks bezig met alles wat maar met interieur te maken heeft. Altijd is ze op zoek naar nieuwe inspiratie en de allertofste items. Lees meer over deze creatieve duizendpoot, over haar inspiratiebronnen, nieuwe trends én de do’s en don’ts in je interieur en beluister haar podcast.